© Sporanki 2010

Cavcav: "Zor ve farklı geçecek"

Cavcav: "Zor ve farklı geçecek"

EN ÖZEL GENÇLRBİRLİĞİ SOHBETLERİ, SPORANKİ YOU TUBE KANALIMIZDA...

https://www.youtube.com/watch?v=DMMslEZMcxs

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav, takımı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Başkent ekibinin başkanı Murat Cavcav, ligdeki son maçlarını 14 Mart'ta deplasmanda Yukatel Denizlispor ile oynadıklarını hatırlatarak, "Tam üç ay sonra bu kez Ankara'da Konyaspor ile bir maça çıkıyoruz. Aradan geçen bu üç ay; dünyada, ülkemizde ve futbolumuzda çok şeyi değiştirdi. Ne Gençler birliği ne de Konyaspor üç ay öncekiyle aynı..." ifadelerini kullandı.

Başkan Cavcav, "Psikolojik ve maddi olarak çok zorlu bir süreçten geçtik ama sonunda özlediğimiz futbola dönmenin sevincini yaşıyoruz. Bu zorlu günlerin ardından ilk maçımızda taraftarımızla da kucaklaşmak isterdik ama bunun için hala çok erken. Adeta 8 haftalık mini bir lig oynayacağız. Haziran ve temmuz aylarında yaşanacak 8 haftalık bir süreç var. Hem sıkı önlemler altında hem de haziran, temmuz sıcağında oynanacak lig, zor ve farklı geçecek" dedi.

Murat Cavcav; "Herkes hazırlığını elinden geldiğince yaptı. Ülke olarak pandemiye karşı daha bilinçliyiz. Bir sürü önlem alınıyor, senaryolara hazırlıklıyız. Temennim, koronavirüsten koruduğumuz futbolcularımızı, böylesine sıcak havalarda da koruyabilmek. Takımlarımıza sakatlıksız, hastalıksız bir 8 hafta diliyorum." İFdelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER