© Sporanki 2010

Çaykur Rizespor ile 31. randevu

Gençlerbirliği ile Çaykur Rizespor, ligde 31. kez karşı karşıya gelecek.

Gençlerbirliği, daha önce oynanan 30 maç sonunda rakibine karşı 13-10 üstün durumda. İki takım arasındaki 7 maç ise berabere sona erdi. Bu maçlarda Gençlerbirliği 41, Çaykur Rizespor ise 33 gol attı.

İki takımın Rize’de oynadığı 15 maçta Gençlerbirliği 4, Çaykur Rizespor 6 galibiyet alırken 5 maç berabere bitti. Bu 15 maçta Gençlerbirliği attığı 12 gole karşılık kalesinde 16 gol gördü.

İki takımın geçen sezon oynadığı maçlara bakıldığında ise Çaykur Rizespor’un Gençlerbirliği’ni deplasmanda 1-0, kendi evinde ise 2-0 mağlup ettiği görülüyor.

Hakem Raporu…

Karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa, Gençlerbirliği’nin 13, Çaykur Rizespor’un ise 15. kez bir karşılaşmasında düdük çalacak.

Suat Arslanboğa yönetiminde Gençlerbirliği 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Suat Arslanboğa, bu maçlarda Gençlerbirliği futubolcularına 31 sarı ve 3 kez kırmızı kart çıkartırken, başkent temsilcisi lehine hiç penaltı kararı vermedi. Gençlerbirliği, Suat Arslanboğa yönetiminde oynadığı son 2 maçı da 10 kişi tamamladı.

Çaykur Rizespor ise Suat Arslanboğa yönetiminde 4 galibiyet ile 5’er beraberlik ve mağlubiyet aldı. Arslanboğa, Çaykur Rizesporlu futbolculara 23 sarı ve 1 kırmızı kart çıkarttı. Çaykur Rizespor, Arslanboğa yönetimindeki maçlarda 2 penaltı kazandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER