© Sporanki 2010

Cebrail Karayel: "Hayatımda hep Ankaragücü vardı"

Cebrail Karayel: "Hayatımda hep Ankaragücü vardı"

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Ankaragücü'nün savunmacılarından Cebrail Karayel'den ilginç açıklamalar geldi.

Cebrail, "Sahaya çıkana kadar Ankaragücü taraftarıyım. Sahaya çıkınca da Ankaragücü'nün futbolcusu oluyorum" dedi.

"Ankaragücü benim en büyük hayalimdi." diyen genç oyuncu,  Alilemde babam, abim, kardeşimin hayatında hep Ankaragücü vardı. Ankaragücü'ne transferim çok kez direkten döndü. Altyapıda, 2. Lig'de PTT 1.lig'de... Süper Lig'de nasip oldu. Zorlu süreç oldu benim için... Ankaragücü'nde arkadaşlarım vardı. Hep camianın büyüklüğünü, taraftarın tutkusundan bahsederlerdi. Gittiğim maçlarda da görürdüm. Dua ederdim hep. Bir gün bu taraftarın önünde oynayıp beraber galibiyet sevinci yaşamak istiyorrdum. Süper Lig'de bana nasip oldu. Formanın değerini bilmeye çalışıyorum. Camiaya ve taraftara layık olmak için elimden geleni yapıyorum. Ayın 4'ün de toplanacağız. Zaten arkadaşlar evde çalışıyor. Ekstra hoca tuttular. Biri de benim için. Çoğu futbolcu hazır ama takım çalışması faklı olur. Takım antrenamı ile yoğun bir kamp dönemi geçireceğiz. Bizim için zor olmayacak. Geçen sene camia olarak başardık. Tüm Türkiye hatta Dünya bu takım düşecek dedi. Ama biz ligde kalmayı başardık. Lig bence oynanmamalı" dedi. 

Takıma iyi bir hava olduğunu belirten Cebrail, "Şu an kulüpte camiada aile ortamı var. Devre arasında transferi açtık. İyi bir takım olduk.

Ben maç günü yedek kulübüne gidene kadar bu kulübün taraftarıyom. Sahada girdiğim an futbolcusu oluyorum. İlk 11'de olsam da yedekten girsem de elimden geleni yapıyorum.

Tükiye'nin en büyük camialarından birinde oynuyorum. Bundan sonraki hedefim Avrupa'da oynamak." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER