© Sporanki 2010

Cemal Aydın Beştepe Tesisleri'nden uğurlandı

Ankaragücü'nün eski başkanı Cemal Aydın için Beştepe Tesisleri'nde  cenaze töreni düzenlendi.

Cemal Aydın kendi yaptırdığı tesislerden sevenlerinin huzurundan yolcu edildi.

Törene Başkan Faruk Koca, yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlar, teknik ekip, futbolcular, merhum Cemal Aydın’ın aile üyeleri ile sevenleri katıldı.

Törende konuşma yapan Başkan Faruk Koca; ” Cemal abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Uzun zamandır bir araya gelmeyen insanlar bugün bir araya geldi. Kulüp Başkanlığı zor bir görev bunu en çok rahmetli Cemal Başkan yaşamıştır. Bu tesisleri kulübe kazandıran Cemal Aydın abimize son yolculuğunda haklarımızı helal ediyoruz. Bu acı günde onu yalnız bırakmadınız için sizlere teşekkür ediyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Cemal Aydın'ın oğlu Cem Aydın ise, sadece babalarını değil yol rehberlerini kaybettiklerini belirterek, "Ankaragücü’ne gerek sportif gerekse tesis alanlarında çok büyük katkısı olan babamı maalesef kaybettik. Biz o gün sadece babamızı değil, yol rehberimizi de kaybettik. Babamın spor adamlığı ve Ankaragücülü olma kimliği, iş adamı ve hukukçuluğunun hatta ailesinin de önüne geçti. Sarı lacivertli takım için, 'Ankaragücü bir renk değil bir kimliktir' diyen babam, o mücadeleci ruhuyla Ankaragücü’nün haklarını her platformda savundu" şeklinde konuştu.

Tesislerde yapılan törenin ardından Cemal Aydın’ın cenazesi Ahmet Hamdi Akseki Cami’nde yapılacak öğle namazına müteakip, Cebeci Asri Mezarlığına defnedildi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER