© Sporanki 2010

Cephas'ın temsilcisinden Ankaragücü'ne ağır eleştiriler...

Ankaragücü'nün alt yapıya gönderdiği oyuncusu Renaldo Cephas'ın menajeri Kevin Cowan oyuncuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cowan, Jamaika medyasına konuştu...

Ankaragücü'nde kadro dışı bırakılan Renaldo Cephas'ın menajeri Kevin Cowan, futbolcusuna transfer piyasasındaki ilgi nedeniyle Ankaragücü ile aralarındaki durumun "inanılmaz derecede mantıksız ve gerçek dışı" hale geldiğini söyledi.

Cowan, başka bir ülkeden ismi açıklanmayan bir kulübün Cephas'ı istediğini ve Ankaragücü ile temasa geçtiğini belirterek gelen güvenilir teklife rağmen Ankaragücü'nün transfer taleplerinin gerçekçi olmadığını ve bu nedenle oyuncusunun olası bir transfer şansının yok edileceğini ifade etti.

Cowan, "Başka bir ülkeden oyuncuya önemli bir ilgi var ve bu fırsatı değerlendirmek kesinlikle oyuncunun çıkarına," dedi. "Ankaragücü'nün şu anda ikinci ligde olduğunu düşünürsek, teklif inanılmaz derecede iyi. İstedikleri şey inanılmaz derecede mantıksız ve gerçekçi değil" şeklinde konuştu.

Cowan, Cephas'ın kulübüyle anlaşamadığına dair Türkiye'den gelen son haberlerin, kendisini durumu kamuoyuna açıklamaya ve müvekkilinin çıkarlarını savunmaya yönelttiğini söyledi.

Cowan "Oyuncunun temsilcisi olarak benim rolüm, yürürlükteki istihdam sözleşmesinin şartlarını ihlal etmeden onun haklarını ve çıkarlarını savunmaktır ve tam olarak da bunu yaptık."

Cowan, Cephas'ın Ankaragücü'ndeki sözleşmesi devam ederken de en üst düzeyde profesyonellikle oynayacağını savundu ve ileriye dönük yolun hem Cephas hem de Ankaragücü'nün, oyuncunun ve kulübün çıkarlarına uygun bir çözüm bulması olduğunu söyledi.

Cowan, "Şimdilik Cephas, Ankaragücü'nün bir oyuncusu ve kulübe ve sözleşmesine saygı duymaya devam edecek. Ancak, onun çıkarlarını gözetirken hakları için savaşmaya devam edeceğiz." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER