© Sporanki 2010

Cihat Arslan: "Ankaragücü'nü hak ettiği yere getirmek istiyoruz"

Kayseri'deki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde 2024-2025 sezonu hazırlıklarının ikinci bölümünü sürdüren Ankaragücü'nde teknik direktör Cihat Arslan, takımı hakkında  açıklamalarda bulundu.

Arslan’ın açıklamalarından ön plana çıkanlar şu şekilde:

 Sıcak havadan etkilenmeden Kayseri'de verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz.

Ankaragücü lig değiştirdi. Ben ligden düştü demiyorum, lig değiştirdi diyorum. Ankaragücü camiası çok büyük bir camia. Bunun da üstesinden gelecektir.

Ankaragücü'ne gönül veren taraftarın içi rahat olsun.  Kulüp ve takım emin ellerde.

Takımı, ayağa kaldırıp şampiyon olarak hak ettiği yere getirmek istiyoruz.

Çok önemli oyuncularımız var. Bu yıl da bizimle kalmaları bizi çok mutlu etti.

Mevcut kadromuzu yeni gelen oyuncularla harmanlayabilirsek ligin üstünde takım oluruz.

Ligde yabancı oyuncu sayısı belli. O yüzden bu açığı yerli oyuncularla kapatmaya çalışıyoruz.

Transfer politikamız bu yönde devam ediyor. Bazı mevkilerde eksik kaldık. Örneğin savunma hattında sadece Mert Çetin kaldı. Bu mevkiden iki yabancı oyuncumuz gitti.

Oyun olarak baskı ve baskı üretkenliğini arttırmamız lazım. Taraftarımız kapanan ve kontra atakla kazanan bir takımdan nefret ediyor. Biz de bunun bilincindeyiz. Taraftarımızın istediği oyun planına göre bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz.

Belki de son yılların en zorlu 1. Lig'i oynanacak. Süper Lig'deki maçlardan bile belki daha zorlu karşılaşmaları bekliyorum. Çünkü takımlar hatadan ders almış görünüyor. Daha sağlam yatırımlar yapıyor. Bu ligde artık çok güçlü teknik direktör profilleri bulunuyor. Mücadele çok daha fazla sert ve çetin geçecek. Biz de buna Ankaragücü camiası olarak hazırız.

Türkiye'nin en büyük taraftar gruplarından birine sahibiz.

Biz hizmet etmek için geldik. Taraftarımızı mutlu etmek için geldik.

Görevimizin farkındayız. Onlarla beraber güçlüyüz. Bizim sahada ekip olarak gücümüz bir yere kadar. Türkiye'de Ankaragücü dediğinizde önce taraftarıyla biliniyor. Taraftar bu kulübün gerçek gönüllüsü, gerçek sevdalısı olduğu için onların gücü bizi şampiyon yapar. Taraftarımızın büyüklüğü ölçüsünde destek bekliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER