© Sporanki 2010

Cihat Arslan'dan önemli açıklamalar...

Ankaragücü , MKE Ankaragücü, Ankaragücü Haberleri, Cihat Arslan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü

Ankaragücü teknik direktörü Cihat Arslan, açıklamalarda bulundu. Arslan kulüpte basın mensupları ile bir araya geldi.

Cihat Arslan, “Kadroda yer alan ancak oynamayan yabancı futbolcuların kontenjanı doldurması nedeniyle yeni transfer yapamıyoruz. Geçen hafta kaybettik. Ama hayat devam ediyor, maçlar devam ediyor. Ayakta kalmamız, galibiyetlere başlamamız gerekiyor.

Hafta sonu sahamızda, taraftarımızın gücüyle beraber oynayacağımız, karşılaşmayı kazanıp sonrasında farklı planlarımız var. Milli maç arası var, yabancı transferleri var... Onları da gidereceğimizi düşünüyorum. Ümraniyespor maçı önemli bir karşılaşma ve bizim kazanmak istediğimiz bir karşılaşma olacak. Geçiş dönemini en az hasarla geçmek istiyoruz. " dedi.

Yabancı oyuncularıyla ilgili sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Arslan, "Djokanovic ve Saponara bizden ayrı çalışıyor. Cephas'ı da dün kadro dışı bıraktık. Kendisini alt yapıya gönderdik. Çünkü oynamak istemiyor, buradan gitmek istiyor. Dün de 'Sakatım' diyerek idmana çıkmayınca kadrodan çıkardık. Kulüp de onu hiçbir şekilde satmayacak. Tabii böyle 3 yabancı oyuncu çok büyük rakam. Bu kontenjanı açamadığımızdan dolayı farklı yabancı da alamıyoruz. Burada biraz kilitlenme yaşadık. İnşallah bunu yönetim kuruluyla beraber en kısa sürede halledeceğiz. Bassagog içinde düşüncemiz ya bonservis getirir gider, ya da takımda kalır şeklinde. Kendisiyle ilgili durum halen netleşmedi. Belirsizlik bizi de yıpratıyor. Tolga Ciğerci ve Stelios Kitsiou’nun durumlarına hafta sonuna kadar bakacağız ve değerlendireceğiz. Osman Çelik, Erzurumspor maçından önce hastalandı, serum yedi. Ümraniyespor maçında oynayabilir.” İfadelerini kullandı.

Cihat Arslan, taraftarlar için üzgün olduğunu ifade etti. Arslan, “Erzurum’dan dönüşte havalimanında taraftarları gördüm. Hayal kırıklığı yaşıyorlardı. Çok üzgünlerdi. Kimisi uçakla gelmiş, kimisi binlerce km. otobüsle. Onları öyle görünce bende çok üzüldüm. Ankaragücü büyük camia herkes bundan sonraki dönemde üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir” şeklinde konuştu.

ORHAN SAL / SPORANKİ ÖZEL…

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER