© Sporanki 2010

Cihat Arslan'dan transfer açıklaması

Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan, önemli açıklamalar yaptı.

Arslan, transferi bir yabancı oyuncu alıp kapatacaklarını söyledi.

Cihat Arslan, "Hedefimiz şampiyonluk. Buna odaklandık. 5 takviye yaptık. Bizim en önemli transferimiz geçen sezonki kadro. Aldıklarımız da destekleyici ve yerli oyuncular. Yabancı bir oyuncu alıp transferi kapatacağız. 19 oyuncu ile çalışıyoruz. Kadroyu fazla şişirmemeye çalışıyoruz." dedi.

Transfer teklifleri var

Takımda bazı oyunculara transfer tekliflerinin bulunmasının hazırlık döneminde kendilerini yorduğunu da söyleyen Cihat Arslan, "Bugün bile bazı oyuncularımıza transfer teklifi geldi. Ama lig başlayınca ve transfer dönemi bitince daha rahat olacağız." şeklinde konuştu.

Bu sezon çok sert geçecek

1.Ligin geçen sezonun söylenenin aksine çok kolay geçtiğini söyleyen Cihat Arslan şunları söyledi:

"Geçen sezon Göztepe çok baskındı. Eyüpspor da kalitesi ile lige çıktı. Yabancı kuralının değişti. Büyük camiaların ayağa kalmak için büyük yatırım yaptı. Bu sene sert ve çekişmeli bir lig olacak.. Geçtiğimiz yıllarda lisansı olmayan hocalar çalışıyordu. Şimdi Süper Ligde şampiyonluk yaşamış hocalar takımın başında... Bunların artıları çok fazla olacaktır. Bu yönüyle bakınca bizi çok farklı lig bizi bekliyor."

Ankaragücü düşmeyi hak etmedi

 

Ankaragücü camiası taraftarı ile çok baskın kulüp olduğunu ve düşmeyi hak etmediğini söyleyen Cihat Arslan sözlerimi şöyle tamamladı:

"Ankaragücü Süper Lig'in ekonomik olarak 7 büyük ekonomisine sahipti... Düşen takımlarda şu sıkıntı oluyor. Oyun planınız değişmesi gerekiyor. Dominat oynamanız gerekiyor. Bu da hemen olmuyor. Tamammen şampiyonluğa odaklandık. Kolay olmayacağını ve tüm takımlara saygı duymamız gerekiyor. Hedef takım olmak yüksek motivasyon ve yüksek enerji gerektiriyor. Bu ligde çok maliyetli ve kaliteli ekipler şampiyon olamadı. O nedenle işe başında odaklanmamız gerekiyor."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER