© Sporanki 2010

Cihat Arslan'ın eli güçlendi!

Ankaragücü’ne Milli ara iyi gelirken, yapılan transferlerle teknik direktör Cihat Arslan’ın eli güçlendi.

Bilindiği gibi, Tolga Ciğerci, Ankaragücü’nde ligin ilk haftasında oynanan Şanlıurfaspor maçında sakatlanmıştı. Tolga ayak tabanındaki sakatlık nedeniyle yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalmıştı. “Plantar fasya kısmı yırtığı” teşhisi konulan Tolga Ciğerci’nin yapılan son kontrollerinde tamamen düzeldiği tespit edildi. Tolga Ciğerci’nin Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Karagümrük maçında sahada olup olmayacağının kararını teknik direktör Cihat Arslan verecek.

Ancak tecrübeli oyuncu Mahmut Tekdemir’in bu hafta da oynaması beklenmiyor.

Öte yandan menüsküs ameliyatı olan Yusuf Emre Gültekin’in de sakatlığını atlattığı öğrenildi. Yusuf Emre, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Başkent ekibinde Milli arada 2 oyuncunun lisansı çıktı. İstanbulspor maçından önce transfer edilen ama lisansı çıkmayan Rumen oyuncu Dorin Rotariu’nun lisansı çıktı.

Son olarak transfer edilen Macar Kevin Varga’nın lisansı da çıkarıldı. Bu 2 oyuncunun da maçlara çıkmaması için bir engel kalmadı.

Ancak haftalarıdır çözülemeyen Saponara ve Djokanoviç sorunu devam ediyor. Bu 2 oyuncuda antremanlara çıkmaya başlamalarına rağmen lisansları çıkmadı. Ankaragücü’nün mevcutta şu an Saponara ve Djokanoviç haricinde 7 yabancı oyuncusunun lisansı bulunuyor. Başkent ekibinin halen 1 yabancı hakkı bulunuyor. Bu hak Saponara’dan mı, Djokanoviç’den mi, yoksa da transferi düşünülen Alman sol bek Niko Shultz’dan yana mı kullanılacak henüz bilinmiyor.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER