© Sporanki 2010

Cumali Enginar: "Şu an her şey iyi gidiyor..."

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget takımı bugün oynadığı maçta Hakkarigücü Spor’u 2-0 mağlup ederek puanını 10’a yükseltti. Başkent ekibi ilk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında Rafa ve Shmato'nun golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı. 

Maçin ardından konuşan ABB Fomget Teknik direktörü Cumali Enginar maçı değerlendirdi. Enginar; “Bütün maçlar çok zor. Ama bizim bir oyun anlayışımız ve oyun felsefemiz var. İlk yarı tempomuz çok düşüktü. Ama ikinci yarı yaptığımız hamlelerle istediğimizi aldık. Bir kalıp üzerinden gitmemeye çalışıyoruz. Birbirine yakın oyuncularımız var. Hepsini maçlarda değerlendiriyoruz. Onları da görmek istiyoruz. Şu an bizim için her şey iyi gidiyor. Kötü başlamıştık ama biz zaten iyi takımız. Bizim modu düşük maçları daha iyi kurtarmamız lazım. Biz büyük maçlarda zaten iyi oynuyoruz. Kora kor oynuyoruz.

Bu şekilkde devam edip sezon sonunda camiamıza bir şampiyonluk hediye etmek istiyoruz. Biz zor maratonu seven bir kulübüz.” Ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER