© Sporanki 2010

Cürebal: "Kavaklıderespor Türkiye şampiyonluğunu hak etmiştir"

Başkentin köklü spor kulüplerinden Kavaklıderespor U17 Türkiye Şampiyonası’nda son dört takım arasına kalarak önemli bir başarı elde etti. Altyapıda devrim niteliğindeki çalışmalarının başarıyı getirdiğine dikkat çeken Kavaklıderespor Kulüp Başkanı Fatih Cürebal, “Gurur duyuyoruz. Artık Kavaklıdere Spor Kulübü bir Türkiye şampiyonluğunu hak etmiştir” dedi.

Ankara’nın köklü kulüplerinden Kavaklıderespor U17 Türkiye Şampiyonası 2. turunda Aksaray’da tarih yazarak adını son 4 takım arasına yazdırdı. Namağlup Ankara Şampiyonu olarak çıktığı Türkiye Şampiyonası yolunda Eskişehir’de; Balkan Termikspor’u 6-0, Anadolugücü’nü 4-2 ve Yaşamkent İlkerspor’u 3-2 yenerek 2. turun yolunu tutan Kavaklıderespor, Aksaray’da oynanan ikinci turda da Karaman Başakspor’u penaltılarla 4-2, Sivas Yolspor’u 2-1 ve Çorum Mimar Sinanspor’u da penaltı atışları sonunda 6-5 mağlup ederek başkent Ankara’ya büyük bir gurur yaşattılar.

Altyapıdaki devrim niteliğindeki çalışmalarının başarıyı getirdiğine dikkat çeken Kavaklıderespor Kulüp Başkanı Fatih Cürebal, “Bizim hedeflerimiz bitmez, altyapılardaki devrim niteliğindeki çalışmalarımız bize başarı getirmeye devam ediyor. Daha önce üst üste 5-6 defa katıldığımız Türkiye Şampiyonasında bu seviyeye ilk defa çıkmak gurur verici. Ankara’mızı en iyi seviye de temsil etmeye devam ediyoruz. Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu. Ankara Demirspor, Çankaya FK ve Hacettepespor gibi profesyonel takımların olduğu gruptan namağlup çıkarak Ankara Şampiyonu olduk ve Türkiye Şampiyonasında da ilerlemeye devam ediyoruz. Uzun yıllardır Başkentimize gelmeyen kupayı inşallah alıp geleceğiz” dedi.

‘KAVAKLIDERESPOR TÜRK FUTBOLUNA YENİ ARDA GÜLERLER HEDİYE EDECEKTİR’

Başkan Fatih Cürebal, Kavaklıderespor’un Türkiye’de adından söz ettirdiğini ve Türk futboluna yeni Arda Gülerler kazandırmak istediklerini ifade ederek,

“Başkanlığımızın 6. Sezonunda çeşitli kategorilerde 13. kez Türkiye şampiyonalarında Ankara’mızı hem saha içindeki oyunumuz ile hem de saha dışındaki ahlaki ve karakterli duruşumuz ile temsil ediyoruz. Bundan da gurur duyuyoruz. Artık Kavaklıdere Spor Kulübü bir Türkiye şampiyonluğunu hak etmiştir, inşallah da bundan sonra bunu alışkanlık haline getirerek ülkemizde adından sıkça söz ettirerek gururla Ankara’mızı temsil etmeye devam edecek ve Türk futboluna yeni Arda Gülerler hediye edecektir” diye konuştu.

KAVAKLIDERESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YOLUNDA

U17 Türkiye Şampiyonası Finalleri 22-23 Temmuz tarihlerinde Aksaray’da oynanacak. Türkiye finallerinde  Kavaklıderespor, İstanbul Dolayobaspor, Elazığ İl Özel İdare ve Manisa Salihli Belediyespor Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.

Haber: A.Cevat Uğraş / Anayurt 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER