© Sporanki 2010

Dalcı galibiyeti değerlendirirken sisteme vurgu yaptı

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Dalcı, Denizlispor galibiyetini değerlendirdi. 

Denizlispor'u 2-1 yendikleri maçın ardından konuştu. Dalcı, haftalardır iyi oynadıklarını ve Denizlispor maçında galip gelmeyi hak ettiklerini dile getirdi. 

Mustafa Dalcı,"Haftalardır iyi oynuyoruz. Mağlup olduğumuz maçlarda bile yenilmeyebilirdik. Oyuncularla duygusal bağımız oldu. Birbirimizi çok sevdik. Oyun anlayışımızı değiştirdik, kimlik kazandık. Galip gelmek için elinden gelen her şeyi yapan bir takımız. İlk yarı istediğimiz her şeyi yaptık ve skoru yakaladık. İkinci yarı belli strateji ile çıktık. 6 puanlık bir maçtı. İkinci yarı birinci bölgede savunma yapmak zorunda kaldık. Denizlispor'u da tebrik ediyorum. Sonuç olarak 3 puan bizim, çok mutluyum. Galibiyeti büyük Ankaragücü taraftarına armağan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mustafa Dalcı, "Sistem içerisinde oyuncuların hepsi değerli. Sisteme sadakati ilk gün söylemiştim. Sadakatimizi gösterirsek bunlar bize olumlu şekilde dönecektir. Bu söylemleri eyleme çevirmek bizim için çok değerli. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Lig çok uzun. Emin adımlarla ileriye doğru gitmek için elimizden geleni yapacağız. Ankaragücü, güçlü bir camia. Rehavete kapılmayacağız. Biz özlenen Ankaragücü'nü inşallah en kısa zamanda herkese göstereceğiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER