© Sporanki 2010

Daniel Candeias: "Daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorum"

Daniel Candeias: "Daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorum"

Gençlerbirliği'nin Portekizli futbolcusu Daniel Candeias, kendi durumu ve takımıyla ilgili çıklamalarda bulundu. 

Porto, Benfica ve Glasgow Rangers formalarını da giyen Candeias, açıklamalarda bulundu.
Candeias; ""Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığımız maçta kart cezam dolayısıyla oynayamadım. İyi oynadığımız bir maçtı, son dakikalarda yediğimiz golle berabere kaldık. Arkadaşlarımın daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Takımımızın güveni yerinde." diye konuştu.
Kırmızı-siyahlı ekibin bu sezonki performansını değerlendiren Candeias, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Şu ana kadar bakarsanız çok iyi oynadığımız, çoğunda üç puan almayı hak ettiğimiz maçlar oldu. Son dakikalarda yediğimiz goller var, Sivasspor ve Antalyaspor maçlarında olduğu gibi. Daha iyi yerlerde olmayı hak ettiğimizi düşünüyoruz. Takımın kendine güveni oyuna da yansıyor. Aynı öz güvenle kendimizi Denizlispor maçına hazırladık. Orada da iyi bir sonuç almayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı. 
Candeias,  "Takım oyuncusuyum, elimden geldiğince takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. İyi performans gösterdiğim maçlar olduğu gibi takımla beraber iyi performans ortaya koyduğumuz zamanlar da oldu. Daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorum. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Birlikte çok daha iyisini yapabileceğimize inanıyoruz." dedi...
Candeias, başkent ekibindeki performansının uyum sürecini atlatmasının ardından ikinci yarıda daha da yükseldiğini dile getirdi.
Gençlerbirliği'nde ilk sezonunu geçiren Candeias, "Bir adaptasyon süreci geçirmek zorunda kaldım. Glasgow Rangers'tan, dolayısıyla farklı bir ligden buraya geldim. Açıkçası alışmam biraz zaman aldı ama o zaman da iyi performanslarım oldu. Alışma sürecini atlattım ve şu an Gençlerbirliği'nde çok mutluyum. Sanırım daha iyi performans göstermemin sebebi de bu." dedi...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER