© Sporanki 2010

Davis Cup Türkiye-Avusturya Eşleşmesinin Kuraları Çekildi

Avusturya’nın Bad Waltersdorf kentinde Sportaktivpark Bad Waltersdorf spor merkezinin ev sahipliği yapacağı 13-14 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye-Avusturya Davis Cup World Group I karşılaşmasının maç programı belli oldu.

 

Kaptanlığını Bora Gerçeker’in yaptığı Türkiye A Milli Takımının kadrosunda Yankı Erel, Cem İlkel, Altuğ Çelikbilek, Cengiz Aksu ve Koray Kırcı yer alıyor.

 

Kaptanlığını Jurgen Melzer’in yaptığı Avusturya takımının kadrosunda ise Jurij Rodionov, Filip Misolic, Lukas Neumayer, Lucas Miedler ve Alexander Erler yer alıyor.

 

Kura çekimi sonucunda ilk gün (13 Eylül Cuma) TSİ 14.00'de başlayacak müsabakalarda teklerde Yankı Erel ile Jurij Rodionov müteakiben ise Cem İlkel ile Lukas Neumayer karşı karşıya gelecek.

 

İkinci gün (14 Eylül Cumartesi) ise TSİ 12.00'de başlayacak maçlarda çiftlerde Cengiz Aksu/Koray Kırcı ikilisi ile Lucas Miedler/ Alexander Erler çifti mücadele edecek. Bu maçın ardından başlayacak tekler maçlarında Cem İlkel ile Jurij Rodionov ve Yankı Erel ile Lukas Neumayer karşılaşacak.

 

Eşlemeyi kazanan takım Qualifiers grubuna yükselirken, kaybeden takım bir sonraki mücadelede World Group I Play-Off karşılaşmasını oynayacak.

 

Karşılaşmalar TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve S Sport’tan canlı yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER