© Sporanki 2010

Demir kafes ve bariyerler yeniden monte edilecek

Eryaman Stadı’nın dışına yapılan demir bariyerler geçici olarak yerinden söküldü. Bariyerlerin daha sonra tekrar monte edileceği öğrenildi.

Bugün sosyal medyaya stadyum dışındaki bariyerlerin sökülmüş haldeki fotoğrafları yansıdı. Taraftarlar bundan dolayı mutluluklarını dile giterdiler. Ancak olayın iç yüzünün farklı olduğu öğrenildi.

Sporanki Genel Yayın Yönetmeni Orhan Sal’ı arayan Eryaman Stadı’nın  Müdürü İrfan Erbaş konu hakkında bir bilgilendirme yaptı.

Blindiği gibi Eryaman Stadı’nın dışında bir süre önce Emniyet ve TFF yetkililerin isteğiyle demir kafes ve bariyerler yapılmıştı.

Sosyal medyaya bu bariyerlerin söküldüğünün resmi yansıdı.

Erbaş’I yaptığı bilgilendirmeye göre, bariyerler aslında geçici olarak sökülmüş.

Eryaman Stadı’nın bodrum katında, aslında taraftarların bilmediği bir bölüm var. Bu bölüme Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 10 adet çeşitli sporlara ait spor salonu yapıldı. Bu salonlar, halka açık ve dileyenler bu salonlara giderek, çeşitli spor branşlarında, spor yapabiliyorlar. Ancak bir süredir bu salonlara yukarıdan su sızması oluyor. Bu da salonlara zarar veriyor. Bu nedenle bu bariyerler söküldü ve bariyerlerin zemine vidalandıkları yerlerinden su sızıntısının önlenmesi için yalıtım yapılmakta. Bu yalıtımın yapılmasının ardından, su sısıntısı önlenecek ve bariyerler tekrar söküldüğü yere monte edilecek. Emniyetin bariyerler konusunda çok hassas ve geri adım atmıyor. 

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER