© Sporanki 2010

Denizlispor hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig 2020/21 Sezonu 36. hafta karşılaşmasını Eryaman Stadumu'nda Yukatel Denizlispor ile oynayacak olan Ankaragücü, bir günlük izinin ardından çalışmalarına bugün Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Beşiktaş JK maçında tam süre yer alan oyuncular yenileme çalışması yaparken diğer oyuncular antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra koordinasyon çalışması yapan oyuncular taktik çalışmanın ardından antrenmanı soğuma hareketleri ile tamamladı.

Tedavileri tamamlanan Ricardo Friedrich ve Assane Diousse antrenmanın tamamında takımla yer alırken, Atakan Çankaya ve Saba Lobjanidze ısınmanın ardından kendileri için hazırlanan program dahilinde atletik performans antrenörü ile çalışmalarını sürdürdü. Öte yandan Beşiktaş JK maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Aliou Badji ile sakatlığı bulunan Torgeir Borven’in tedavilerine devam edildi.

Yukatel Denizlispor karşılaşması öncesi takımda cezalı oyuncu bulunmuyor.

Başkent ekibi, Yukatel Denizlispor karşılaşması hazırlıklarına yarın Beştepe Tesislerinde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER