© Sporanki 2010

Dönüşüm yine olacak mı ?

Bu sezon dalgalı performanslar sergileyen Gençlerbirliği’nde milli maç araları keskin iniş-çıkışlara sahne oldu. Gençlerbirliği’nin yine bir milli maç arasından sonra nasıl bir performans göstereceği merak konusu.

Sezona geç kurulan bir takım olma sancısıyla başlayan Gençlerbirliği, ilk milli maç arasına kadar oynadığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 1 puanda kalmış ve dibe demir atmıştı. Kırmızı-siyahlılar 4 maçlık süreçte 2 gol atarken kalesinde 9 gol görmüştü.

Büyük eleştiriler altında milli maç arasına giden kırmızı-siyahlılar, ara dönüşünde ise adeta kabuk değiştirdi. 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puan toplayarak camiaya umut veren Gençlerbirliği, bu süreçte ise 8 gol atarken 4 gol yedi.

Bu sefer milli maç arasının yarına BAY geçilen haftanın da eklenmesiyle 22 günlük bir ara veren Gençlerbirliği, son dakikada 2-1 kazanılan Kocaelispor galibiyetinin ardından İstanbulspor ve Keçiörengücü’ne Ankara’da 2-0 mağlup oldu.

Uzun aradan sonra performansı bu kez geriye doğru giden Gençlerbirliği yeniden milli maç arasında girdi. Kırmızı-siyahlıların iki haftalık aranın ardından yeniden çıkışa geçip geçmeyeceği merakla bekleniyor. Gençlerbirliği, Cumartesi 19.00’da Tuzlaspor’u konuk edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER