© Sporanki 2010

Dünyanın ilk ve tek interaktif taşınabilir spor zemini Ankara'da Türk mühendisler tarafından yapıldı

Dünyanın ilk ve tek interaktif taşınabilir spor zemini Ankara'da Türk mühendisler tarafından yapıldı

Gazi Üniversitesi Teknopark bünyesinde geliştirilen GoGym, spor severlerle buluşuyor.

Türk mühendis ve bilgisayar programcıları tarafından geliştirilen GoGym,

dünyanın ilk ve tek interaktif egzersiz sistemi.

 Yapay zeka sistemi ile güçlendirilmiş, 100+ egzersiz hareketi içeren yeni sistem GoGym, kullanıcılarına spor yaparken, eğlenme ve egzersiz yapma olanağı sunuyor. Her yaş grubunun oynayabileceği antrenman ve multiplayer oyunlar içeren GoGym ,spor / sağlık amaçlı kullanılmak üzere tasarlandı.

GoGym kilo verme, dayanıklılık, kardiyo, denge, hız, kuvvette devamlılık ve kas geliştirmek amaçlı onlarca egzersiz hareketi ve antrenman programı sunar. Yapay zeka desteği ile her kullanıcı kendi seviyesine uygun antrenman yapabilir. Her kullanıcıya özel antrenman programı yapay zeka tarafından hazırlanır.

BIRAKIN ANALİZİNİZİ YAPSIN

Zemindeki numaralı karo ışıkları, egzersiz sayesinde kullanıcıları hedeflerine ulaştırırken, her aktivite oturumuna ait performans verileri analiz edilir. Yakılan kalori, başarı süresi ve ortalaması gibi birçok veri geri bildirim için ölçülür. Antrenör gözetimi gerekmez…

 KABLOSUZ KONTROL EDİN

GoGym sistemini her kullanıcı kendi akıllı telefonu veya tableti ile kablosuz kullanılabilir. Bulut tabanlı performans izleme seçeneği ile gelişimini izleyebilir, aktivitelerde yaktığı kalorileri her yerden görüntüleyebilir.

 ÖZEL TASARIM ZEMİN BİNLERCE RENK SEÇENEĞİ

GoGym uzun ömürlü, darbelere karşı dayanıklı, esnek ve kolay temizlenir malzemeden özel olarak üretilmiştir. Özel bakım gerektirmez. GoGym sisteminizi yıllarca ilk günkü görünüşüyle kullanabilirsiniz.

KOLAY KURULUM

Kolay montaj ve taşınabilir olma özelliğiyle GoGym, evde, spor salonlarında, spor kulüplerinde, eğitim kurumlarında, fizyoterapi merkezlerinde, yaşlı bakımevlerinde, sporcu analiz merkezleri ve otellerde kullanılabilir.

TOKTAŞ: DÜNYADA BİR İLKE İMZA ATTIK

Yapay zeka destekli GoGym ’in yeni nesil antrenman sistemi olduğuna dikkat çeken GoGym Proje Müdürü Tolga Toktaş, bilimsel çalışmaların sonunda zeminin hazırlandığını söyledi. Toktaş, ‘Ülkemizin inovatif spor teknolojisi alanında ileri gitmesi için dünyada bir ilke imza atıp, GoGym ’i geliştirdik. Taşınabilir ve kolay kuruluma sahip, teknoloji geliştirme bölgesinde üretilen ilk spor teknolojisi ürünü olan GoGym özellikle yurtdışından oldukça rağbet gördü. Pandemi sürecinden oldukça etkilenen spor salonlarının eski güçlerine tekrar kavuşmasına yardımcı olduğunu biliyoruz. ‘Almanya’nın veya Amerika Birleşik Devletlerinin yeni spor teknolojilerini kullanarak son dönemde büyük ivme yakaladığı bir gerçek. Biz de daha iyisini yapmamız gerektiğini düşündük ve neredeyse tüm spor branşlarında kullanılabilecek bir ürün geliştirdik. İster profesyonel sporcu olun, ister ev hanımı ya da 70 yaşında… Herkesin öncelikle sağlıklı olmak için spor yapmaya ihtiyacı var. Bu anlamda da her kesime hitap ettiğimizi düşünüyoruz.’

GoGym Proje Müdürü Tolga TOKTAŞ

www.gamesforgym.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER