© Sporanki 2010

Emre Belözoğlu: "Coşkulu oyun anlayışını oturtmaya çalışacağız"

Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Ankaragücü, teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile anlaşma sağladığını resmen açıkladı. Ankaragücü, Emre Belözoğlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıklarken bir de imza töreni düzenledi. İmza töreninde konuşan Emre Belözoğlu,

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Sayın Başkanımız Faruk Koca'ya ve yönetim kurulumuza, bana göstermiş oldukları teveccüh için çok teşekkür ederim. Ankaragücü gibi Kurtuluş Savaşı'nda şehitler vermiş çok büyük bir camiaya, büyük tutkusu olan taraftarın önünde olmak için sabırsızlanıyorum. Sayın Başkan ile kısa bir süre görüştük. Bu kulüp için neler yaptığını gıyabında biliyordum. İnşallah hakkımızda hayırlı bir karar vermişizdir. Ankaragücü’nün başarısı için ekibim ve futbolcu kardeşlerim ile beraber elimizden gelen her şeyi yapacağız. 

Ankaragücü çok büyük bir camia ve çok büyük bir taraftara sahip. Bu deplasman her zaman zor olmuştur ama artık onların desteğini arkamıza alıp ilk maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Başkan ile çok kısa bir görüşmemiz oldu görevi kabul etmem zor olmadı.

Faruk Koca ve Emre Beye teşekkür ediyorum. Ankaragücü Kupa Beyidir, kupada ilerlemek için elimizden geleni yapacağız ancak öncelikle oturtmamız gereken bir sistem var. Ekibimle beraber coşkulu oyun anlayışını oturtmaya çalışacağız, bunun sözünü buradan veriyorum.”

Belözoğlu, birlikte forma giydiği Garry Rodrigues ve Tolga Ciğerci ile ilgili yöneltilen bir soruya şöyle yanıt verdi:

"Tolga Ciğerci hem kararkter hem de sporcu olarak örnek bir kardeşimiz. Onunla beraber olmak da onun teknik direktörlüğünü yapmak da güzeldi. İnşallah beraber camiamıza güzel hizmetlerimiz olur. Garry ile 1 sene beraber oynadık. Teknik direktörlüğümüz çok bilmiyor, onun da bundan hoşlanacağını düşünüyorum. Onunla beraber çalışmak çok keyifli olacak diye düşünüyorum.''

Hafta sonu Kaysersipor'a karşı galip gelmek istediklerini dile getiren Belözoğlu, ekibindeki 8 kişinin de Ankara'ya geleceğini ancak Selçuk Şahin ile ilgili bir tasarrufları olduğunu sözlerine ekledi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER