© Sporanki 2010

Ender Aygören'e sarı - lacivertli taraftarlardan çok olumlu puan!

Ankaragücü taraftarından Ender Aygören’e güvenoyu. Sarı – lacivertli takımın alt yapısından yetişen genç oyuncu son 2 hafta gösterdiği performansla dikkaktleri üzerine çevirmişti.

Konyaspor maçına sonradan girerek takıma katkı veren Ender, Hatayspor maçına da ilk 11’de başladı. Başarılı bir futbol sergileyen genç oyuncu 56 dakika sahada kaldı ve yerini Paintsil’e bıraktı.  Bu sürede %85’lik bir başarılı pas oranı yakaladı. Ender Aygören, Gökhan Karadeniz’in kırmızı kart görüp oyundan atılmasında ve rakibin 10 kişi kalmasında da baş röldeydi.

Ender Aygören’in performansını sarı – lacivertlilere sorduk. Sporanki Twitter hesabımızdan yaptığımız ankete yüzlerce Ankaragücü taraftarı katıldı. Taraftarlara sorduğumuz , “Ankaragücü'nün alt yapısından yetişen 2000 doğumlu orta saha futbolcusu Ender Aygören'in Hatayspor maçındaki performansını nasıl değerlendiriyorusunuz?” şeklindeki soruya taraftarlar Yüzde 90.1 oranında “Başarılı” şeklinde cevap verdiler. Yüzde 9.9 ise Ender’i başarısız buldular.

Genç oyuncu böylece çok ezici bir çoğunlukla taraftarlar tarafından başarılı olarak bulundu.

Ender Aygören, Gençlerbirliği maçında da sahada olması bekleniyor.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER