© Sporanki 2010

Enplus Masters Kadınlar serisi finali Ankara’da gerçekleşti

Enplus Masters Kadınlar Serisi Finali Ankara’da GerçekleştiEnplus ile Türkiye Tenis Federasyonu’nun kadın tenisini güçlendirmek adına gerçekleştirdiği Enplus Masters Kadınlar Serisi’nin finalleri 15 Ekim 2024 Salı günü Türkiye Tenis Federasyonu Ankara Tenis Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.

 

Enplus Masters Kadınlar Serisi; Haziran ayından bu yana, Türkiye Tenis Federasyonu’nun Ankara, İstanbul ve İzmir merkezlerinde, 300’e yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Ankara’da düzenlenen final karşılaşmaları sonrasında dereceye giren sporculara toplam 250 bin TL’lik ödül verildi.

 

Enplus Masters Kadınlar Serisi’nde 55+ şampiyonu Hürmüs Atar, 40+ şampiyonu Meral Kasap, 30+ şampiyonu Rabia Dündar, 55+ ikincisi Ayşim Karagülle, 40+ ikincisi Elif Ünver, 30+ ikincisi Ceylan Aksoy oldu.

 

Enplus Masters Kadınlar Serisi’nin ödül töreni öncesinde Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, milli tenisçimiz İpek Soylu, turnuva şampiyonlarından Hürmüs Atar ve Rabia Dündar bir dostluk maçı gerçekleştirdi.

 

“Enplus’ın kadın tenisine desteği birçok markaya örnek olacak”

 

Organizasyona dair görüşlerini belirten milli sporcu İpek Soylu, “Bugün beni bu değerli organizasyona konuk eden Türkiye Tenis Federasyonu’na ve Cengiz Başkana çok teşekkür ediyorum. Enplus’ın kadın tenisine göstermiş olduğu bu desteğin birçok markaya örnek olacağına inanıyorum. Tenis gerçekten bir yaşam biçimi. Bunun yediden yetmişe yayılması için biz de hem Federasyonumuz hem de bireysel olarak emek veriyoruz. Bu organizasyonların artması adına da buranın güzel bir başlangıç olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.  

 

“Tenis tutkunu kadınlarla buluşmak bizi çok heyecanlandırdı”

 

Kadınların kendini geliştirmesini ve bunun için onlara destek vermeyi önemsediklerini söyleyen Enplus Pazarlama Yöneticisi Duygu Demirgil, “Enplus olarak 1975 yılından bu yana tüm dünyadan premium markaları mutfaklarımıza ve sofralarımıza taşıyoruz. Sağlığı ve yiyeceklerin orijinal tatlarını koruma yaklaşımımızla birbirinden eğlenceli, renkli ve fonksiyonel ürünleri Türk tüketicileriyle buluşturuyoruz. Doğal olarak en çok kadınlarla temas halindeyiz. Mutfaklarımıza en sağlıklı, teknolojik ve trend ürünler sunmanın ötesinde kadınların kendini geliştirmesini ve bunun için onlara destek vermeyi önemsiyoruz. Bu turnuvalarda kadınların tutkuyla bağlı olduğu alanlarda nasıl çalıştığını, nasıl bir performans sergilediğini gördük ve bu bizi çok heyecanlandırdı. Bu fırsatı bize tanıdığı için federasyonumuza ve Cengiz Bey’e özel teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

 “Enplus ve TTF kadın sporcularımızın daha üst seviyelere ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdürecek”

 

Tenisin bir yaşam biçimi olduğuna değinen Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Dünyanın en iyi turnuvalarına şampiyon yetiştirmek elbette ki asıl görevlerimizden. Bu hedefimize yönelik çalışırken bunu ancak tenisi sevdirerek ve tenisin tabana yayılabilmesini sağlayarak gerçekleştirebileceğimizi biliyor ve stratejilerimizi buna göre belirliyoruz. Bugün bu turnuvada şampiyonlarla korta çıktığımızda master tenisimizin de ne kadar ileri gittiğini gördük. Grand Slam şampiyonumuz İpek Soylu gibi sportif hayatı boyunca örnek olmuş, gençlerimize ilham kaynağı olmuş bir sporcumuzun da bizimle birlikte bugün burada olması bizi çok mutlu etti” dedi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çatısı altında hedeflere ulaşabilmek adına kulüpler, veliler ve sporcularla kocaman bir aile olunduğunu belirten Durmuş, “Bu noktada olmazsa olmaz sponsorlarımız çok değerli. Enplus ailesi milli takımlara sponsorlukla başlayan süreçte bu birlikteliğin hem bizim için hem de onlar için bir sorumluluk olduğunun bilinciyle çalıştı. Enplus’ın kadınlara vermiş olduğu değeri ve önemi her zaman hissettik. Bir markanın kadına verdiği değeri böylesine güzel bir sponsorlukla göstermiş olması ve bunun sürdürülebilir olması adına da bu turnuvayı üç sene üst üste yapmaya karar vermiş olması çok değerli. Enplus ve Türkiye Tenis Federasyonu olarak tenisin daha ileriye gidebilmesi, kadın sporcularımızın daha üst seviyelere ulaşabilmesi adına çalışmalarımız devam edecek. Bu organizasyonu gerçekleşmesinde emeği geçen sponsorumuza, tüm ekip arkadaşlarıma ve bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyor, tüm sporcularımızı kutluyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER