© Sporanki 2010

Erdal Öztürk ile ön anlaşma!

Gençlerbirliği, transfer çalışmaları doğrultusunda Almanya altyapılı olan, son olarak ise Ankaraspor'da forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdal Öztürk ile anlaşmaya vardı. Transfer, genel kurul sonrasında netliğe kavuşacak.

Almanya'da Hertha Berlin, Hoffenheim ve Bayern Münih altyapı takımlarında forma giyen Erdal Öztürk, daha sonrasında ise ülkemizde Kayserispor, Adana Demirspor, F. Karagümrük, A. Keçiörengücü ve Balıkesirspor'da oynamıştı. Erdal Öztük, son sezonunda Ankaraspor ile 33 maçta 7 gol, 3 asist katkısı verdi.

Erdal Öztürk, Almanya U15, U16 ve U19 ile Türkiye U16 ve 17 milli takımlarında da oynadı. Erdal Öztürk, 2016 yılında oynanan ve Bayern Münih'in Manchester City'i 1-0 yendiği hazırlık maçında karşılaşmanın tek golünü atan isim olarak dikkat çekmişti.

Gençlerbirliği ile Ankaraspor ile sözleşmesi sona eren Erdal Öztürk, ön protokole imza attı. Protokol, Gençlerbirliği'nin 16 Temmuz'da yapılacak olağanüstü genel kurulundan sonra göreve gelecek yeni yönetimi tarafından değerlendirilecek ve nihai karar verilecek.

Kaynak: GHA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER