© Sporanki 2010

Erteleme maçlarının sonuçları Ankaragücü'ne yaradı

Lige tutunma mücadelesi veren MKE Ankaragücü önümüzdeki hafta oynayacağı zorlu Beşiktaş maçıyla, deprem nedeniyle ara verilen lige yeniden başlayacak.

Başkent ekibi ligde kalma mücadelesine devam edecek.

SONUÇLAR ANKARAGÜCÜ’NE YARADI

Bu hafta sonu ligde 4 tane erteleme maçı oynandı. Bu maçlarda, Ankaragücü’nün ligde kalma mücadelesi verdiği takımlar maçlarını oynadılar.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında konuk ettiği Arabam.com Konyaspor'u 4-0 yendi. Böylece Konyaspor 27 puanda kaldı.

Giresunspor sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Çotanak Stadyumu'ndaki mücadele 2-1 Kayserispor'un üstünlüğü ile sona erdi. Giresunspor bu sonuçla 21 puanda kaldı.

Bir başka erteleme maçında HangiKredi Ümraniyespor, sahasında 1-0 geriye düştüğü maçta Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. HangiKredi Ümraniyespor, Adana Demirspor'u Ümraniye Şehir Stadı'nda ağırladı. 79. dakikada Badou Ndiaye, Adana ekibini 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi takım 90'da Olarenwaju Kayode ile beraberliği sağladı: 1-1.  Bu sonucun ardından HangiKredi Ümraniyespor puanını 15'e yükseltmesine rağmen, evinde kaybettiği 2 puanla kümede kalma yolunda çok önemli bir avantajı kaybetti.

Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme karşılaşmasında Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Mücadele 0-0 sona erdi. Ankaragücü’nün rakiplerinden olan Antalyaspor kazandığı 1 puanla 25 puana yükseldi. Ancak onlarda 2 puan kayıpla haftayı tamamladı.

Bu maçın Ankaragücü’ne yarayan başka bir yanı ise Beşiktaş’ın bu beraberlikle içi karışıklığa düşmesi oldu. Malum Başkent ekibi bu hafta Beşiktaş deplasmanına gidecek.

SPORANKİ
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER