© Sporanki 2010

Erzurumspor maçı hazırlıkları başladı

Erzurumspor maçı hazırlıkları başladı

SPORANKİ YOU TUBE KANALIMIZA ÜCRETSİZ ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ...

https://www.youtube.com/channel/UCjqarF0On0fDnQQvXMSYshw?view_as=subscriber

Osmanlıspor, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor, ligin 30. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ali Güneş nezaretinde Yenikent Osmanlı Stadyumu’nda yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Çalışmalara hafif adale ağrısı bulunan Atakan Rıdvan Çankaya tedbir amaçlı katılmazken, Erdem Çetinkaya takımdan ayrı koşu yaptı. Diğer yandan tedavisi tamamlanan Tamer Aşık takımla birlikte çalıştı.
Mor-sarılılar antrenmana ısınma koşusuyla başladı. 5’e 2 top kapma oyunuyla devam eden antrenmanda daha sonra kanat, orta ve şut organizasyonlarına geçildi. Antrenman tam sahada oynanan çift kale maç ve ardından soğuma koşusuyla son buldu.

Takım kaptanına sürpriz kutlama
Osmanlıspor takım kaptanlarından Mehmet Yiğit 29 yaşına girdi. Takım arkadaşlarının kendisi için hazırlattıkları sürpriz pastanın mumları üfleyen deneyimli oyuncu daha sonra genç oyunculardan Kasım Sun’un elinde doğum günü pastasından yedi. Takım kaptanı Yiğit, arkadaşlarının tezahüratları eşliğinde kutlamaları kabul etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER