© Sporanki 2010

Etimesgut Belediyespor 8 oyuncuya toplu imza attırdı

Etimesgut Belediyespor Kulübü 8 oyunuya toplu imza attırdı. Resmi açıklama şu şekide;

Kulübümüz, Kulüp Başkanımız Ümit Ozan ve kulüp yöneticilerimizin katılımıyla 8 futbolcumuz için kulüp tesisimizde toplu imza töreni düzenledi.

Siyah beyazlı takımımız, Bodrum FK’dan 2005 doğumlu sol bek Mehmet Gence Çelik ile 3 yıl, Hacettepe 1945 SK’dan 2006 doğumlu stoper Mertcan Albayrak ile 2 yıl, Gençlerbirliği’nden 2005 doğumlu sağ bek İbrahim Baran Kayikci ile 3 yıl, Haliç’den 2005 doğumlu Orta Saha Arda Yıldız ile 2 yıl, Altınordu’dan orta saha Ahmet Şahin ile 3 yıl, MKE Ankaragücü’nden 2005 doğumlu forvet Arda Kumru ile 3 yıl, Altınordu’dan 2007 doğumlu kaleci Muhammed Kerem Türkmen ile sezon sonuna kadar kiralık ve Altyapımızdan A Takıma yükselen 2006 doğumlu orta saha Fatih Arhan ile sözleşme imzalamıştır.

İmza töreni sonrası konuşan Kulüp Başkanımız Ümit Ozan , “Kulübümüzün geleceği için genç ve yetenekli oyuncularla uzun vadeli planlar yapıyoruz. Bu oyuncuların takımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Altyapımıza verdiğimiz önem ve genç yeteneklere yaptığımız yatırımlar, gelecekteki başarılarımızın temelini oluşturacak,” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER