© Sporanki 2010

Etimesgut Belediyespor son anda yıkıldı

TFF 3. Lig’de ilk hafta maçları bugün oynanmaya başladı.

Etimesgut Belediyespor geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig 2. Grup’tan beraber küme düştüğü Uşakspor’u konuk etti. Karşılaşma Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynandı.

İlk hafta karşılaşmasında 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Etimesgut Belediyespor maçın ilk yarısında öne geçmek için mücadele etse de başarılı olamadı. Yakaladığı bazı önemli gol fırsatlarını değerlendiremeyen Etimesgut Belediyespor rakibe de gol vizesi vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

Etimesgut Belediyespor ikinci yarıya başlarken herhangi bir oyuncu değişikliği yapmayarak maça başladığı kadro ile devam etti. Kadroda ısrar edilmesinin meyvesini Ankara temsilcisi kısa bir süre sonra aldı.

İkinci yarıya da etkili bir futbol ile başlayan Etimesgut Belediyespor henüz 49. dakikada İbrahim Koca’nın attığı gol ile 1-0 öne geçerek rahatladı. Bu gol üzerine rakip Uşakspor 59. dakikada iki oyuncu değişikliği yaptı. Uşakspor’un bu hamlesine cevap vermekte geç kalmayan Etimesgut Belediyespor 64. dakikada iki oyuncu değişikliği yaptı. Nihat Koç ile Doğukan İnci oyundan alınırken yerlerine Harın Atalay ve Nuri Terliksiz oyuna girdiler.

Karşılaşmanın 90+2. dakikasında konuk ekip Taner Yıldız ile golü buldu. Skor böylece 1-1 oldu. Maç bu skorla bitecek diye beklenirken 90+5. dakikada Uşakspor Murat Torun ile bir gol daha buldu. Uşakspor maçı böylece 2-1 kazandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER