© Sporanki 2010

Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Alper Gülter'den kamp değerlendirmesi

“Değerli Etimesgut Belediyespor Camiası,

2.Etap hazırlık kampımızı 14-24 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde tamamlamış bulunuyoruz. Bu süreçte hem fiziksel hem de taktiksel açıdan takımımızı daha üst seviyeye çıkarmak için gerek teknik gerekse destek ekibimizle yoğun bir mesai harcadık.

Sezon boyunca yüksek tempoyu koruyabilmek amacıyla planladığımız fiziksel antrenman programı kapsamında oyuncularımız yoğun bir fiziksel hazırlık sürecinden geçti ve bu süreçte beklediğimizin üzerinde bir performans sergilediler.

Taktiksel açıdan ise, oyun planımızı daha iyi oturtmak ve oyuncularımızın sahadaki rollerini netleştirmek adına hazırlık maçlarında birçok farklı varyasyon denedik. Hücum ve savunma organizasyonlarımızı gözden geçirerek, takım içi uyumu güçlendirmeye çalıştık. Takımımızın oyun planını daha da iyi benimsediğini ve sahada uygulama noktasında ciddi bir aşama kaydettiğini gözlemledik.

Özetle, 2. etap kampımız, takımımızın sezon öncesi hazırlık sürecinin kritik bir parçası oldu. Hem fiziksel hem de taktiksel açıdan önemli bir ilerleme kaydettik ve bu ilerlemeyi sezon başlangıcına kadar daha da ileriye taşıyacağımızdan eminim. Oyuncularımızın çalışma azmi ve disiplininden son derece memnunum. Son 2 haftalık süreçte eksik gördüğümüz yönleri tamamlayarak, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak için çalışacağız.

Saygılarımla”

Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü

Alper GÜLTER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER