© Sporanki 2010

Etimesgut'ta hedef play-off

 

Ankara’nın 2. Lig temsilcilerinden Etimesgut Belediyespor’un play-off yürüyüşü devam ediyor. Sezona Taşkın Güngör ile başlayan Başkent temsilcisi, ilk üç haftadan sonra inişli çıkışlı grafik çizmeye başladı. Ligin ilk yarısı bittiğinde küme düşme hattının hemen üzerinde bununan Başkent temsilcisi, 19. hafta sonrasında ise 24 puanla 13. sırada, küme düşme hattının sadece 4 puan üzerinde tehlikeli bölgede yer alıyordu.

Başkent ekibinde 20. haftadan itibaren Taşkın Güngör’ün yerine Taner Öcal getirildi. Bodrumspor’a 1-0 mağlup olan Başkent ekibi, sonraki haftada evinde Kırşehir Belediye ile 0-0 berabere kaldı. Etimesgut Belediyespor’da müthiş çıkış Kırşehir maçından sonra başladı. Başkent temsilcisi o maçtan sonra oynadığı 8 maçtan da üst üste galibiyetle ayrıldı. Müthiş bir çıkış yakalayan ve son dönemin 2. Lig’deki en başarılı takımı haline gelen Etimesgut, bu süreçte kalesinde sadece 4 gol görürken, rakip fileleri tam 28 kez havalandırmayı başardı. Üst üste aldığı galibiyetle küme düşme hattıyla bağını kesen Etimesgut Belediyespor, bir anda Play-Off potasına geldi. 2. sıradaki Vanspor ile arasında sadece 4 puan kalan Başkent ekibi, bu hafta Kastamonuspor’u yenerek Play-Off hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Kastamonuspor maçı öncesi görüşlerini açıklayan Taner Öcal oldukça idialı.

Taner Öcal, “Ligin bitmesine 9 hafta kaldı. Ligin zirvesindeki Eyüpspor baya puan farkıyla önde. Ancak ikinci sıradaki Vanspor ile aramızda sadece 4 puan kaldı. Bundan sonra da bu çıkışımızı devam ettirerek play-off hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bu süreçte bize inanan ve desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Etimesgut Belediye Başkanımız Enver Demirel’e, kulüp başkanımız Hasan Kartal’a, Yılmaz Bal’a ve izleme komitesine teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu yolda başarılı olacağımıza inanan futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibimize de sevgilerimi gönderiyorum. Hedefe ulaşacağımıza inancım tam"  dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER