© Sporanki 2010

Etlikspor’dan asker selamı

Etlikspor’dan asker selamı



Ankara 2. Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Etlikspor, Altındağ Örnek Stadyumu’nda Yakacık Genç Erlerbirliği ile oynadığı sezonun ilk karşılaşmasından 4-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma öncesi İdlib şehitlerimizin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Etliksporlu futbolcular, ilk golün ardından asker selamı verdi, İdlib’de şehit düşen Mehmetçikleri andı.

Ankara 2. Amatör Lig 2019-2020 Futbol Sezonu ilk maçında Etlikspor, Yakacık Genç Erlerbirliği karşısında başarılı bir performans sergileyerek, 4 golle sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Cuma Şenol yönetiminde Etlikspor’a 3 puanı getiren golleri; 6. dakikada Kadir Ökmen, 63. dakikada Hulusi Başer,78. dakikada Semih Aslan, 86. dakikada Enes Gümüş kaydetti.

Etlikspor Kulüp Başkanı Erol Gürbüz, “Öncelikle İdlib’de hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Tecrübeli oyunculardan kurulu takımımız, 90 dakika boyunca çok güzel bir mücadele sergiledi. Maça iyi başlayan ve maçı iyi bitiren taraf biz olduk. Sonunda ise 4-0'lık farklı bir galibiyet ortaya çıktı. Ligin ilk haftasında 4 gollü galibiyet mutluluk verici. Tüm oyuncularımı ve takımımızın teknik sorumlusu Cuma hocamızı kutluyorum. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. İnşallah ligde tüm karşılaşmalardan galip ayrılarak, zirvede oluruz ve bir üst lige çıkarız.'' diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER