© Sporanki 2010

Etlikspor galibiyet serisi yakaladı

Etlikspor galibiyet serisi yakaladı

Etlikspor, DHMİ karşılaşmasından 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Etlikspor, Hasan Doğan Stadyumu'nda DHMİ'yi 2-0'la geçerken, üçte üç yaptı. Etlikspor, DHMİ galibiyetiyle puanını 9'a çıkararak, grubunda liderliğini sürdürdü.

Etlikspor'u galibiyete taşıyan goller; 23. dakikada M. Kadir Ökmen, 55. dakikada Ömer Güven'den geldi.

Ankara 2. Amatör Lig 4. grupta oynadıkları 3 maçı da kazanarak galibiyet serisi yakaladıklarını belirten Etlikspor Kulüp Başkanı Erol Gürbüz, "Takım olarak iyi sonuçlar alıyoruz ve iyi sonuçlar alındıkça, galibiyet serisi arttıkça takımımızın öz güveni daha da yükseliyor. Sahada takım ruhu ile hareket eden tecrübeli ekibimizin sergilediği mücadele gücü, inanç, dayanışma haliyle başarıyı da getiriyor. Takımımızın teknik sorumlusu Cuma Şenol ve tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Cuma Şenol yönetiminde çıktığı 3 maçta da sahadan galip ayrılan Etlikspor, DHMİ karşısında şu 11 ile sahada yer aldı: Gökhan Tural, Muhammed İsmail Haliloğlu, Ali Osman Uysal, Hüseyin Özgöçmen, Hulusi Başer, Sinan Arslan (Dk. 79 Mert Enes Gümüş), Ömer Güven (Dk. 59 Tunahan Özdemir), M. Kadir Ökmen, Semih Aslan, Canberk Şener, Alican Uzun (Dk. 66 Ogün Samet Sülük).

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER