© Sporanki 2010

Faruk Koca, Süper Lige hazırlıklarına başladı

DÜN GECE YAYINLANAN VE ALPER BAKIRCIGİL İLE EBRU BALIKÇI'NIN KATILDIĞI BASTIR ANKARAGÜCÜ YAYINIMIZIN LİNKİ AŞIĞIDADIR..

https://www.youtube.com/watch?v=CGgjg8_k2fA

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Süper Lig kadrosu kurma çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Youtube kanalı Skorboxtv genel yayın yönetmeni Recep Erez'in sorularını cevaplayan Koca'nın söyledikleri şöyle:

Ankaragücü'nü çok zor şartlarda aldık. Hem sportif hem de ekonomik olarak amatöre düşecek durumdaydı. Öncelikle kulübü yaşatma mücadele etti. Ayakta kalma mücadelesinde 1.Lig'e düştük. Arkadaşlarla toparlanma sürecine girdik ve iyi bir takım oluşturduk. Bu ligin lideri ve en iyi kadrosuna sahip.

19 Mayıs Stadı için büyük çaba gösteriyoruz. Taraftarlarımız Eryaman Stadı'na gitmek istemiyor. Başkan seçildiğimde kulübü borçsuz hale getirdikten sonra ve 19 Mayıs Stadı yapılınca Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacak bir yapıya ulaştırma sözü vermiştik. Bu yolda ilerliyoruz.

Önümüzdeki üç maçı en az hasarla atlattığımız takdirde Adanaspor veya Altınordu karşılaşmaları bizim şampiyonluğa ulaşacağımız maçlardan biri olacaktır. Süper Lig için kadro kurma çalışmalarımız başladı.

Manisa FK maçının ertelenmesi bizim için dezavantaj oldu. Çünkü takım motive olmuştu. Manisa FK, Eyüpspor ve Ümraniyespor maçlarında alacağımız puanlar 3 değil 6 puan değerinde.

Sorunların tamamını çözemedik ama kulübün işleyişini engelleyen bir sıkıntı yok. Futbolculara 1 maaş dışında borcu yok. Bu da doğal. Mevcut yönetim büyük çaba hacayıp iyi mücadele veriyor. Bu yönetim Ankaragücü camiasının beklentisine karşılayacak güçte.

Ankaragücü sosyal sorumluluk projelerinin her zaman içinde olacak. Ankaragücü uzun yıllar bu işlere zaman ayırmadığı için görünür oluyor yaptıklarımız. Ankaragücü sosyal sorumluluk projelerindeki süprizlerine taraftarlar hazır olsun.

Nisan ayında şehri kulübü ile buluşturmada daha büyük organizasyonlar yapacağız.

Önümüzdeki üç maçı da en az hasarla atlattığımız takdirde Adanaspor veya Altınordu karşılaşmaları bizim şampiyonluğa ulaşacağımız maçlardan biri olacaktır.

Süper Lig için kadro kurma çalışmalarımız başladı. Scout ekibimiz Süper Lig için araştırma yapıyor. Süper Lig'e çıkınca transferleri kampa yetiştireceğiz.

Kaynak: BAŞKENT MEDYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER