© Sporanki 2010

Fatih Mert: "Biraz sabretmemiz lazım..."

Fatih Mert: "Biraz sabretmemiz lazım..."

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, açıklamalarda bulundu.

Fatih Mert, Beşiktaş maçı ile ilgili "Kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi..
Fatih Mert, yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımın yarın Beşiktaş ile İstanbul'da yapacağı maç için "Beşiktaş'ın bulunduğu puan sıralaması çok aldatmamalı, sonuçta Beşiktaş takımı, kaliteli futbolcuları var. Beşiktaş, Sergen Yalçın hocanın gelmesiyle de bir hava yakaladı. Bizim için farketmiyor, biz Beşiktaş'ı da orada yenmek zorundayız ya da en azından 1 puan almak zorundayız." dedi 

Demir Grup Sivasspor yenilgisinin ardından taraftarların, teknik direktörün istifasına yönelik yaptıkları tezahüratlara ilişkin soruya da Başkan Fatih Mert, şöyle yanıt verdi:
"Süper Lig'in bitmesine 10 hafta var. Beraberce hareket etmek zorundayız. Mustafa hocanın eleştirilen tarafları olabilir. Biz de kendisiyle konuşuyoruz ama hocanın burada 5 maçlık periyodu var; 2 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Bu şartlarda hoca değiştirmek takıma ne gibi bir fayda sağlar, artı bir de futbolcularımız hocadan memnun biz de seyrediyoruz, bakıyoruz. Orada taraftarlar bir de isim söylüyor. Tamam taraftarların talebi önemlidir; ama bu dakikadan itibaren bizim birlik, beraberlik içinde olup takımımıza sahip çıkmamız lazım. Hocamıza sahip çıkmamız lazım. İnşallah kötü sonuçlar almayız. Zaten MKE Ankaragücü'nün bu sene 4. hocası yani biraz sabretmemiz lazım. Kötü oynamıyoruz, Sivasspor maçında da kötü oynamadık." ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER