© Sporanki 2010

Fatih Mert: "Davamızda haklıyız..."

Fatih Mert: "Davamızda haklıyız..."

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI FATİH MERT İLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

https://www.youtube.com/watch?v=qEp4agrM9Qw

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, son günlerin en önemli tartışma konusu olan "küme düşme kaldırılsın" söylemi üzerine konuştu.

Mert;  “Ligden düşme olmasın fikrini en başından beri, haklı gerekçelerle ortaya koyan ve bunu sürekli dile getiren biziz. Davamızda ve söylemlerimizde haklı olduğumuzu biliyoruz. 7 kulüp, ligden düşme olmasın diyerek, futbol federasyonuna yazılı talepte bulunduk. Bunun öncülüğünü Ankaragücü yaptı. Bir kaç gün içinde destek sayısının daha da artacağına inanıyorum. 28 Mayıs’ta bununla ilgili futbol federasyonu yönetimi karar verecek. Kulübümüzün, hakkını, hukukunu her yerde arayacağız” dedi. 

Özdemir hakkında konuşan Mert, “O kendi penceresinden bakıyor. Sorun çıkmadan sezonun bitirilmesini istiyor. TFF cephesi haziran-temmuz’da salgın ile ilgili her şey bitecek gibi bir anlayış içinde. Bilim Kurulu’ndan hocaları dinliyorum, onlar ise temkinliler ve tedbirlerin elden bırakılmamasını söylüyor. Ben, kendi penceremizden neden böyle bir talebimiz olduğunu Özdemir’in yüzüne karşı anlattım. Ankaragücü’nün hakkını her yerde savunuruz. Camiamız bu anlamda rahat olsun." ifadelerini kullandı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER