© Sporanki 2010

Fatih Mert konuştu, ortalık hareketlendi !

Fatih Mert konuştu, ortalık hareketlendi !

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, Twitter’da taraftarların sorularına yanıt verdi. Başkan Mert, spontane gelişen olayda taraftar isteklerini kırmadı ve bazı sorulara cevap verdi.

Başkan Mert’in en çok eleştiri aldığı konu transfer yasağı oldu. Mert transfer yasağı olduğunu ve eğer şimdi kaldıramazlarda devre arasında kaldıracaklarını söyledi. Bu söylem taraftarların tepkisini toplarken, sarı – lacivertli renklere gönül verenler aynı şeyleri sürekli yaşamaktan sıkıldıklarını belirttiler.

Borç konusuna da değinen Fatih Mert, “Şu an bizim yönetimin kulübe verdiği borç miktarı 30 Milyon TL. Dünyada pandemi ve ekonomik kriz had safhada. Bu dönemde 370 Milyon TL borcu olan bir kulübün, Süper Lig’de mücadele etmesini sağlıyoruz. Kolay değil” dedi.

İç transfere de değinen Mert, “Polonyalı oyuncu Konrad Michalak ile yeniden anlaşmaya yakınız. Büyük ihtimalle yeni sezonda da Ankaragücü’nde oynayacak. Bunu istiyoruz. Arjantinli oyuncu Hector Canteros’un sakatlığı geçtiyse eğer yeniden takıma kazandırabiliriz. İlhan Parlak ve Sedat Ağçay konusunda henüz karar vermedik” dedi.

Başkan Mert’e en çok yapılan eleştiri ise Başkent’teki bilbordlara astıkları teşekkür mesajı nedeniyle oldu.

İŞTE FATİH MERT’İN AÇIKLAMALARINDAN BİR BÖLÜM:

“Faruk beyin öngürüsü ve iş yapma kapasitesi benden daha fazladır. Ben onun bildiklerini tam olarak bilmediğim için onun kadar iddialı söyleyemem.”

“Dünya yıldızı hoca düşüncemiz yok”

“Şuan transfer yasağı rakamı 40 milyon. Sizce 1 tl gelir gelmeden bu işleri çözmek çok kolaymı ?”

“Bir düzen için uğrasıyoruz. Fakat ekonomik şartlar bizi çok zorluyor. Sizi ve bizi güldürmeyi inşallah başarabiliriz.”

“QNB yok”

“Bizim kampanyalarda toplananlar çok düşük kaldı maalesef”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER