© Sporanki 2010

Fatih Mert: "MKE Ankaragücü büyük. Allah'ın izniyle bu zorluklar da aşılır"

Fatih Mert: "MKE Ankaragücü büyük. Allah'ın izniyle bu zorluklar da aşılır"

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert, transfer yasağının kaldırılması ve takımın son durumu ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.
Fatih Mert, "İlk başta herkese yüzde 15 teklif ettik. Bütün dosyalar için 'yüzde 15'ini ödeyelim bize transferi açmak için geçici yazı verin' demiştik. Bunları kabul edenler oldu. Bazı iyi indirim yapan dosyalarda da tamamı için anlaştık. MKE Ankaragücü'nün daha sonra da bu sorunlarla uğraşmaması için belki 10 dosyayı tamamen kapattık. Transferi açmamız bizden alacağı olan insanların tahsilatını kolaylaştıracak.

Özellikle FIFA dosyaları bizi çok uğraştırıyor. Transferi açamama sebebimiz FIFA'daki 1-2 dosya. Bunlar bizi gerçekten yordu. FIFA ile ilgili bazı sorunlarımız var. Beklediğimiz 1-2 durum var. Bunlar netleştiği zaman konuşabileceğim. Transfer yasağının kaldırılabilmesi için maddi kaynak oluşturduk. Ancak bu kaynak sonsuz ve herkesin istediği oranda değil. Bu takım Süper Lig'de kaldığı sürece herkes parasını daha rahat alabilir ama bir alt lige düştüğünde gelir diye bir şey kalmayacak. MKE Ankaragücü transferi açacak diye herkes ayak diriyor. Yardımcı olmak istemiyorlar. Hayal kırıklıkları var. Futbol hayatının son deminde MKE Ankaragücü'ne gelmiş ve ciddi paralara imza atmış. Bir lira indirim yapmak istemiyorlar. Herkesin alacağına saygı gösteriyorum ama burası da 110 yıllık bir camia. Kimse alacağından vazgeçsin demiyoruz. Kolaylık gösterin. Bazı yerli futbolcularda hayal kırıklığı yaşıyoruz. MKE Ankaragücü büyük. Allah'ın izniyle bu zorluklar da aşılır" dedi...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER