© Sporanki 2010

Fatih Mert önümüzdeki haftayı işaret etti !

Fatih Mert önümüzdeki haftayı işaret etti !

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert yayıncı kuruluş Beinsports’a konuştu. Başkan Mert yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Mert önümüzdeki haftanın hareketli geçeceğinin imasını yaptı. 

 Transfer yasağı ile ilgili soruya cevap veren Mert, “Transfer yasağını açmak için çabalıyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren daha farklı bir kamp ortamı olacak inşallah." Dedi.

Kulübün yaşadığı sorunlara da değinerek "Ankaragücü'nde bir temel oluşturmaya çalışıyoruz. Yıkık binayı tekrar inşa etmeye çalışıyoruz." İfadelerini kullandı.

Fatih Mert, sözlerini şöyle sürdürdü. "Limit artırımını savunan takımlar da haklı, kendini buna göre ayarlayan kulüpler de haklı. Daha önce Fenerbahçe'nin gündeme getirdiği konuyu desteklediğimizi söylemiştik. Çözüm bulunması adına, Ankaragücü olarak limit artırımı olmasını destekliyoruz Bildiğim kadarıyla maçlar büyük bir ihtimalle eylül ve ekimde seyircisiz oynanacak. Bizim için negatif bir olay çünkü Ankaragücü, seyirci desteğini birebir yaşayan bir futbol takımı. Bu destekle birçok maç kazanabiliyorduk" dedi.

Teknik direktör Fuat Çapa ile ilgili de konuşan Başkan Mert," Fuat Çapa zaten takip ettiğimiz bir teknik adamdı.4 dil biliyor,bildiğim kadarıyla.Tercüman aracılığıyla teknik adamlar bazen istediği vurguyu yapamıyor.İşini seven birisi.İyi bir sezon geçireceğimize,geçen seneki kâbusu yaşamayacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER