© Sporanki 2010

Fenerbahçe'de koronavirüs vakası!

Fenerbahçe'de koronavirüs vakası!

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Fenerbahçe 5 Mayıs Pazartesi günü dörderli gruplar halinde antrenmana başlamıştı. Sarı lacivertlilerde dün Samandıra Can Bartu Tesislerinde futbolculara, teknik ekibe ve çalışanlara Covid-19 testi yapıldı. Test sonuçları belli oldu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Samandıra Can Bartu Tesisi'ndeki bir çalışanda sonucun pozitif çıktğı ve bir personelin de şüpheli durumda olduğu belirtildi.

 İki çalışana yarın ikinci bir test uygulanacağı da ifade edildi. Bu gelişmeden sonra Fenerbahçe'nin bugün yapacağı antrenman iptal edildi.

Fenerbahçe'den açıklama

Konuyla ilgili Fenerbahçe resmi internet sitesinden, "Samandıra çalışanlarımızdan birinin sonucu pozitif tespit edilmiş, bir diğer çalışanımız da şüpheli durumdadır. İki çalışanımızın da sağlık durumu detaylı takibe alınmış, yarın ikinci teste gireceklerdir." açıklaması yapıldı.

Daha önce 5 vaka...
Fenerbahçe futbol takımında daha önce de bir futbolcu ve sağlık çalışanı koronavirüse yakalanıp atlatmıştı. Basketbol takımında ise 4 kişinin Covid-19 testi pozitif çıkmış ve iyileşmişti.

 

TFF'ye tarihi soruların mürekkebi kurumadan...
Sarı-Lacivertli kulüp, saat 20.03'te yaptığı açıklamada ligleri başlatma kararı alan TFF'ye sorular sormuş ve takımlarda koronavirüs çıkması halinde sorumlusunun kim olacağını sormuştu. Ve bu açıklamanın mürekkebi kurumada, Fenerbahçe'ye, gün içinde yapılan koronavirüs testlerinden birinin pozitif çıktığı bilgisi ulaştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER