© Sporanki 2010

FLAŞ ! Barcelona Başkanı Murat Cavcav'a hangi futbolcuyu sordu ?

FLAŞ ! Barcelona Başkanı Murat Cavcav'a hangi futbolcuyu sordu ?

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Radyogol.com’dan Berk Sayar’ın ‘Parantez Açalım’ köşesinin bu haftaki konuğu Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav oldu. Başkan Cavcav, Gençlerbirliği’nin gündemine dair soruları yanıtladı. İşte o röportaj;

“HAMZA HOCA’NIN CAMİAMIZA EN UYGUN İSİM OLACAĞINI DÜŞÜNDÜK”

Berk Sayar: Evvela zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz ve 1923 kuruluşlu Cumhuriyetimizle yaşıt, kırmızı siyahlı ekibe başarılar diliyoruz. İlk yarıda özellikle Hamza Hamzaoğlu ile çıkışa geçildi, genel anlamda takımı nasıl yorumluyorsunuz? 

Murat Cavcav: Sezonun ilk haftaları da iyi oynuyor ancak bunu sonuca yansıtamıyorduk. Futbolun içinde maalesef böyle anlar var; biz de bir kan değişimine gittik. Hamza Hoca’yı hem kariyeri hem de beyefendi kişiliği ile tanıdığımız için camiamıza en uygun ismin o olacağını düşündük. Yanılmadığımızı da bize kendisi hem performansıyla hem de kişiliği ile tekrar tekrar gösterdi. İkinci yarının bizim için daha iyi geçeceğine inancım tam. 


“GENÇLERBİRLİĞİ HER ZAMAN YUKARILARI HEDEFLEMELİ!”

B.S: Gençlerbirliği’nin bu yıl ki hedefi ne? Takımı lig sonunda nerede hayal ediyorsunuz?

M.C: Biz bu ligin gedikli takımlarından biriyiz. Bir sene ara verdik ama bunu talihsiz bir kaza olarak görüyoruz. Gençlerbirliği her zaman yukarıları hedeflemeli. Bizim de gözümüz hep oralarda. Devrenin başında ihtiyacımız olan galibiyetleri alıp oralara bakmak istiyoruz. 

B.S: Ligin ilk yarısını genel anlamıyla nasıl yorumluyorsunuz?

M.C: İstediğimiz gibi başlamadık ama daha iyiye giden bir grafik sergiledik. Şanssızlıklarımız , hakem hataları vs oldu. Bunları da futbolun içinde var deyip geçiyoruz maalesef. Ama iyiye gidiyoruz.

“BARCELONA İLE İŞ İBRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIMIZ ÇOK NOTA OLACAK…”

B.S: Sayın Başkan, geçtiğimiz haftalarda Barcelona kulübü başkanı mevkidaşınız Josep Maria ile görüştünüz. Bu görüşmenin detayları nelerdi? Gençlerbirliği ile Barcelona arasında transfer gelişmesi yaşanır mı?

M.C: Bartemou ile samimi bir ortamda bir araya gelindi. İki kulüp de altyapısı ile nam salmış. Ve iki kulübün de belli bir kültürü var. Ortak çok noktamız var. Transfer olur mu olmaz mı şimdiden bir şey demek zor ama iş birliği içinde olacağımız çok nokta olacak zamanla. Bu sadece bir tanışma ve iş birliği niyetiydi.  Gayet olumlu da geçti görüşme.

“BARCELONA BAŞKANI ROMA’YA TRANSFER OLAN MERT ÇETİN’İ SORDU…”
B.S: Gençlerbirliği genç oyunculara önem veren, rahmetli başkan İlhan Cavcav döneminden bu yana ‘Oyuncu fabrikası’ olarak bilinen bir kulüp, Barcelona temaslarınızdan yola çıkacak olursak; dünya futbolunun bu mühim takımının başkanıyla görüştünüz, ileride bir futbol iş birliği konusunda gelişme yaşanabilir mi?

M.C: Neden olmasın, sohbete başlar başlamaz bize Roma’ya transfer olan Mert’i sordular. Mert Çetin’den bahsettiler. Altyapımızın farkındalar. Belki de oraya da giden genç oyuncularımız olacak.

B.S: Taraftarlar girilen transfer sürecinde heyecanlı durumdalar. Ağırlık olarak hangi bölgeler üzerine yoğunlaşılacak?

M.C: Başkan olarak yönetim olarak elbette bizim futbola dair düşüncelerimiz var ama bizim bir sprotif direktörümüz bir de teknik direktörümüz var. Biz onlardan gelen rapor doğrultusunda hareket edeceğiz.

Röportaj: Berk Sayar ( Radyogol.com )

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER