© Sporanki 2010

FLAŞ ! Nihat Ödemir'den taraftarlı maç müjdesi

FLAŞ ! Nihat Ödemir'den taraftarlı maç müjdesi

Sporanki'nin You Tube kanalına ücretsiz abone olmayı lütfen unutmayın...

ABONELİK İÇİN LİNK > https://www.youtube.com/results?search_query=sporanki

Türkiye Futbol Fedarasyonu Başkana Nihat Özdemir 12 Haziran'da başlatılması planlanan Süper Lig'in geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

 TFF Başkanı Nihat Özdemir, futbol gündemine dair merak edilen soruları yanıtlıyor. CNN Türk'te katıldığı canlı yayında konuşan Özdemir'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Bu karar kendi başımıza aldığımız bir karar değil tüm görüşmelerimiz çalışmalarımız UEFA'ya danışarak yapılıyor. UEFA'nın görüşleri bizim için çok önemlidir. UEFA'nın görüşü şu yapılabilirse bu maçları oynayabilirseniz bu maçları temmuz sonuna kadar oynayın ben de UEFA maçlarını Ağustos maçlarında oynayayım diyor.

"Temmuz maçları seyircili olabilir"

Sayın bakan Kasapoğlu 18 kulübün başkanlarıyla toplantı yaptık. Bakanımızla görüş alış verişinde bulunduk 10 tane senaryo hazırladık. Benim alternatiflerime göre temmuzda bile başlayabliriz. Bunda neye bakıcaz Türkiye'de koronavirüs nasıl gidiyor. Gidişata göre Temmuz maçları seyircili olabilir.

"Bir görüş ayrılığı yok"

Sağlık Bakanımız Fahrettin bey ile bir görüşme yaptık. Kendisine durumu anlattım bu kararı almak istediğimizi söyledik. Almanya'da vefat sayısı 8 binken bugün ligler başlıyor. Neler yapıyor nasıl başlıyorlar ne gibi önlem aldılar bu bizim için örnek olacak. Bakanımız bakanlık olarak işinize karışmayız siz devam edin gerekli durumlarda biz size yardımcı oluruz dedi. Sağlık bakanı ile bu konuda bir görüş ayrılığı yok.

"Sağlıktan ödün vermeyiz"

Hiçbir zaman sağlıktan ödün vermeyiz. Bizim hedefimiz sağlık şartları çerçevesinde bu ligi oynatmak istiyoruz. Basketbol ve voleybol bizden farklı takımların ikisi hariç hiçbiri oynamak istememiş bizde en az 12-13 takım oynamak istiyor. Kulüplerimiz futbol oynamak istiyor.

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI FATİH MERT'İN SPORANKİ CANLI YAYINI...

https://www.youtube.com/watch?v=qEp4agrM9Qw

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER