© Sporanki 2010

FLAŞ | Yeni Malatya - MKE Ankaragücü maçı Malatya'da mı oynanacak?

Trendyol 1.Ligin dokuzuncu haftasında Yeni Malatyaspor ile MKE Ankaragücü karşı kaşıya gelecek. Sarı siyahlı takımın iç sahada oynaması gereken karşılaşma stadın yetişmemesi nedeniyle il dışında oynanacak.

(TFF) ligden çekilme talebine ret verip, lige dahil ettiği Yeni Malatyaspor’da sıkıntılı süre. devam ediyor. Kamp çalışması yapmadan, stadı hazır olmadan lige alelacele dahil edilen sarı siyahlı takım, şu ana kadar iç saha maçlarının hiçbirini Malatya da oynayamadı.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ilgilendiği Yeni Malatya Stadyumu’ndaki eksikler tam anlamıyla giderilemedi. Stattaki eksikler nedeniyle TFF e-bilet (kamera) sistemini stada takmadı. Yeni Malatya Stadyumu’nun hazır olmaması nedeniyle Yeni Malatyaspor iç saha maçlarını farklı illerde oynamak zorunda kaldı.

Pendikspor maçı İstanbul'a Ankara Keçiörengücü ve Amedspor maçı Şanlıurfa’ya, Çorumspor maçı Ankara’ya verilen Yeni Malatyaspor, 9’uncu haftadaki MKE Ankaragücü maçını da dışarıda oynayacak. Stattaki eksikler henüz giderilemezken, kamera sistemleri ise stadın eksikleri tamamlandıktan sonra takılacak.TFF’nin ligden çekilmesine onay vermediği sarı siyahlı takım, stadının da hazır olmaması nedeniyle ikinci bir mağduriyet yaşarken her hafta deplasmanda oynuyor.

Ligde ilk haftadaki Pendikspor maçına çıkmadığı için hükmen mağlup sayılan ve 3 puanı silinen Yeni Malatyaspor, oynadığı 7 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Sarı siyahlı takım, 8 hafta sonunda eksi 3 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Kaynak: Malatya Söz Gazetesi

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER