© Sporanki 2010

Fuat Çapa sıcağı sıcağına konuştu: "Aynı dili konuşuyoruz..."

Fuat Çapa sıcağı sıcağına konuştu: "Aynı dili konuşuyoruz..."

Sporanki You Tube kanalımız yeni yayın döneminde yine dolu dolu olacak...

Takipte kalın...

https://www.youtube.com/channel/UCjqarF0On0fDnQQvXMSYshw?view_as=subscriber

Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü Fuat Çapa sıcağı sıcağına açıklamalar yaptı.
Çapa yaptığı açıklamada Başkent’e yabancı olmadığını belirtti.
Çapa, “Ankara benim için yeni değil. Biliyorsunuz daha önceden 2 yıl Ankara’da görev yaptım. Buradaki ortamı ve Ankaragücü camiasının ağırlığını çok iyi biliyorum. Türkiye’nin en köklü camialarından bir tanesi.
Geçen sezonu geçirdiğimiz Kasımpaşa ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçmedi. Fatih Başkanımız da arayıp Ankaragücü ile ilgili düşüncelerini ve planlarını bize aktardı. Bizde bu oluşumun bir parçası olmayı kendilerine söyledik. Nasip olursa bu sezona başlayacağız” dedi.

AYNI DİLİ KONUŞUYORUZ

Yönetimle görüş birliği içinde olduğunu takımdaki eksikleri bildiğini belirten Çapa, “Kasımpaşa’dayken Ankaragücü’nün yaşadığını sıkıntıları yaşıyorduk. Ligde kalmak için mücadele veren takımlardan bir tanesiydik. Ankaragücü ve diğer takımlarda o potanın içindeydiler. Dolayısıyla rakiplerimizi çok iyi takip etmek zorundasınız. Bu ortamdan dolayı Ankaragücü’nü daha yakından takip ediyorduk. Biz takımda olabilecek eksikleri biliyoruz. Bunu da başkanımızla ve yöneticilerimizle paylaştık. Bazı noktalarda da aynı görüşe sahip olduğumuz için ayrıca da mutlu oldum. En azından bundan sonra yapılabilecek hamleler daha kolay olacak. Aynı dili konuştuğumuz için bu işlerimizi hem kolaylaştıracak, hem de hızlandıracak” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER