© Sporanki 2010

Garry Rodrigues takımın en çok koşanı çıktı!

MKE Ankaragücü Yönetimi, kaptan Garry Rodrigues’in kadro dışında bırakılması nedeniyle bugün bir açıklama yapmıştı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer almıştı;

“Profesyonel Futbol A Takım futbolcumuz Garry Rodrigues hakkında sosyal medyada asılsız ve gerçeği yansıtmayan haberler yer almaktadır. Futbolcumuz, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda performansını en üst düzeye çıkarmak amacıyla kendisine özel hazırlanan programla takımdan ayrı antrenmanlarına devam etmektedir. Taraftarlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Ancak Garry Rodrigues’in ligin ilk 4 maçındaki koşu mesafesi verilerine bakıldığında, takımın en çalışkan isimlerinden birisi olduğu görülüyor.

Garry Rodrigues’in 4 maçtaki koşu mesafelerini incelediğimizde yüksek rakamları dikkati çekiyor.

Şanlıurfaspor ile oynanan ligin ilk maçında 11.024 km ile takımda en çok koşan oyuncu Garry Rodrigues. İkinci sıradaki oyuncunun rakamı ise 10.761 km.

Erzurum’da oynanan Erzurumspor maçında takımda en çok koşan oyuncu 11.208 km iken, Garry Rodrigues takımda 10.753 km. ile dördüncü sırada görünüyor.

Üçüncü hafta oynanan Ümraniyespor maçında ise 11.132 km. ile Garry Rodrigues takımın yine en çok  koşanı olarak görülürken, dördüncü hafta da oynanan İstanbulspor maçında da bu durum değişmiyor. 11.681 km. maçta mesafe kateden oyuncu takımda yine en çok koşan isim durumunda.

Garry Rodrigues’in hız verileri ise yine takımdaki en üst rakamlar olarak dikkati çekiyor.

Bilindiği gibi Garry Rodrigues yönetim kararı gereğince Tandoğan Tesislerinde çalışmaya başlamıştı.

SPORANKİ
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER