© Sporanki 2010

Gaziantep Valisi Davut Gül: "Başkan seçilecek kişi 2 milyon dolar verecek"

Gaziantep Valisi Davut Gül, sıkıntılı günlerden geçen Gaziantep Futbol Kulübü’nü ziyaret etti. Vali Gül, kulübün dışarıdan göründüğü gibi borç içerisinde olmadığını ve toplamda 45 milyon TL civarında borcunun olduğunu söyledi.

Davut Gül, gelecek olan başkanın ve yönetimin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayarak, başkanlığa seçilecek kişinin 2 milyon dolar para vermesi gerektiğini, yönetime girecek olanların da aynı şekilde destek vermesi gerektiğini söyledi. 4-5 milyon dolar yönetimden geleceği taktirde bir o kadar da Büyükşehir Belediyesi ve Organize Sanayi’nin vereceğini yine maçlardan kazanılacak para federasyon gelirleri ile sorunun ortadan kalkacağını kaydetti.

Başkanlığa seçilecek kişinin kente yakışır biri olması gerektiğini temenni eden Vali Gül, sözlerini şöyle tamamladı:

”Önümüzdeki hafta yönetim netleşecek. Şu anda öne çıkan bir isim yok. Hevesi olan, parası olan kişilerle konuşacağız. Özetle ‘başkan olayım para vermeyim’ olmaz. ‘Yönetime gireyim ama para vermeyim’ o da olmaz. Gelen herkes elini taşın altına koyacak. Gaziantep’te o kültür de var. Herkes üzerine düşeni yapacak. İlk isteğimiz Gaziantep’e yakışan bir isim olması. Bunun dışında ben 2 milyon dolar vereceğim, bir yönetim oluşturdum 3 milyon dolar da onlar verecek derse hemen anahtarı vereceğiz görevinin başına gelsin. Bunu yapabilecek en iyi kişiyi belirlemek istiyoruz.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER