© Sporanki 2010

Genç kaleciye milli davet

Genç kaleciye milli davet

Ankaraspor bir günlük iznin ardından Giresunspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mavi-beyazlılar, TFF 1. Lig’in 5. haftasında sahasında Giresunspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir yönetiminde kulübün Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Çalışmalara U19 Milli Takımı’nda bulunan Doğukan Efe ve Fatih Kızılkaya katılmazken tedavisi devam eden Eric Ayuk takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.
Başkent ekibi çalışmalara core (vücut ağırlığıyla yapılan) antrenmanıyla başladı. Daha sonra tam sahaya kurulu istasyonlarda aerobik çalışma yapan mavi-beyazlılar, minyatür kalelerden kurulu yarı sahada taktiğe yönelik hücum ve savunma organizasyonlarıyla antrenmanı sonlandırdı.

Genç kaleciye milli davet
Ankaraspor’un genç kalecilerinden Kerem Vergilier, U19 Milli Takım hazırlık kampı aday kadrosuna çağrıldı. Genç kaleci Kerem Vergilier, bu sezon ilk maçı olan Eskişehirspor maçında kaleci Bayram Kılıç’ın sakatlanmasıyla maçın 35. dakikasında kaleye geçmiş, takip eden haftalarda Ankara Keçiörengücü ve Adana Demirspor maçlarında da ilk 11’de forma giyme şansı yakalamıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER