© Sporanki 2010

Gençlerbirliği 2 futbolcuyla görüşüyor !

Gençlerbirliği 2 isimle görüşüyor !

Yeni sezon öncesinde kadrosunu takviye etmeyi planlayan Gençlerbirliği, Adana Demirspor’dan orta saha oyuncusu Kerim Avcı ve Antalyaspor’dan sağ bek Mert Yılmaz ile görüşüyor.

Kırmızı-siyahlılar, Almanya doğumlu iki futbolcunun transferi konusunda önemli yol kat etti. 30 yaşındaki Kerim Avcı orta sahanın ortasında görev yaparken, sağ bek oynayan Mert Yılmaz ise 22 yaşında.

Uzun yıllardar 1. Lig’de forma giyen Kerim Avcı, K.Erciyesspor, Altınordu, Balıkesir, Sivasspor, Eskişehirspor, Altay ve Gaziantep FK takımlarında forma giydi. Kerim Avcı, 328 resmi maçta 78 gol, 41 asistlik katkı yaptı. Tecrübeli oyuncu bu süreçte 46 sarı, 4 de kırmızı kart gördü.

Son 2 sezonunda forma istikrarı yakalayamayan ve toplam 19 maça çıkan Kerim Avcı’nın 1. Lig’deki skor istatistikleri dikkat çekiyor. Tecrübeli oyuncu, 139 1. Lig maçında 41 gol, 20 asistlik katkı yaptı.

22 yaşındaki Mert Yılmaz’ın ise Almanya altyapısı dikkat çekiyor. Leipzig altyapısındaki performansıyla dikkat çekerek 2018 yılında Bayern Münih’in 2. takımına transfer olan Mert Yılmaz geçtiğimiz sezon başında 500 bin Euro bonservis bedeliyle Antalyasor’a transfer olmuştu.

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor’da 11 lig ve 3 kupa maçında süre alan ve 1 asist yapan Mert Yılmaz’ın Antalyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç oyuncunun kiralık olarak Gençlerbirliği’ne katılması bekleniyor.

Kaynak: GHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER