© Sporanki 2010

Gençlerbirliği 2 gole abone oldu!

Ligde istediği sonuçları elde edemeyen Gençlerbirliği, üst üste son 5 maçta kalesinde 2 gol gördü. Kırmızı-siyahlılar, bu sezon oynadığı 9 maçın 7’sinde 2 veya daha fazla gol yedi.

Gençlerbirliği, 9 maçta yediği 16 golle birer maç fazla yapan ve 18 gol yiyen Y. Malatyaspor ile 17 golü kalesinde gören Sakaryaspor’dan sonra ligde bu alanda 3. durumda bulunuyor. Gençlerbirliği, son 5 maçın tamamında ikişer gol yiyerek ilginç bir istatistiğin sahibi oldu.

Son 5 maçında Denizlispor ile 2-2 berabere kalırken Tuzlaspor ve Adanaspor’a 2-1, Samsunspor ile Keçiörengücü’ne 2-0 yenilen Gençlerbirliği 10 golü kalesinde gördü. Kırmızı-siyahlılar, 5 maç öncesinde golsüz biten Göztepe maçından önce Pendikspor’a da 2-1 mağlup olmuştu.

Gençlerbirliği, ligin ilk haftasında da Altınordu ile 3-3 berabere kalmıştı. 7 maçta 2 gol ve üzeri gol yiyen Gençlerbirliği bu maçlarda 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Gençlerbirliği, sadece 2-1 kazandığı Boluspor ve 0-0 biten Göztepe maçlarında kalesini 2 golün altına kapatmış oldu.

Kaynak: Gençlerbirliği Haber Ajansı 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER