© Sporanki 2010

Gençlerbirliği, Amatör Spor Kulüp temsilcileriyle bir araya geldi

Gençlerbirliği, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortak organizasyonunda Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri içerisinde bulunan restoranda verilen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri içerisinde yer alan restoranda gerçekleşen yemeğe Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu, amatör spor kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı. Amatör spor kulüplerinin dünü bugünü ve bu kulüplere bakış açılarının değerlendirildiği kaynaşma yemeğinin açılış konuşmasını, Gençlerbirliği Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Cürebal yaptı.

Gençlerbirliği’nin de içinde olduğu ve ev sahipliği yaptığı bu önemli geceye katılımlarından dolayı teşekkürlerini dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Cürebal, “Amacımız tam anlamıyla sizlerle iç içe olabilmek ve aile kavramını, birbirimize olan bağı güçlendirmek adına bir gönül köprüsü oluşturmaktı” şeklinde konuştu.

BAŞKAN NİYAZİ AKDAŞ, “ANKARA BÜROKRASİSİ BİZLERE SAHİP ÇIKMIYOR!”

Ulu Önder Atatürk’ün yüzme havuzu olarak kullandığı tesiste amatör spor kulüp temsilcilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş konuşmasına Gençlerbirliği’nin kuruluş öyküsünü ve tarihi sürecini anlatarak başladı. Ankara bürokrasisinin, spor kulüplerine gereken değeri vermediğine vurgu yapan Başkan Niyazi Akdaş, “Ankara bürokrasisi bizlere sahip çıkmıyor. Bunun en yakın örneğini geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor’la oynadığımız maçta gördük. Rize Valisi, Rizeli milletvekilleri, belediye başkanları kısaca kentin ileri gelenleri takımını deplasmanda da olsa yalnız bırakmadığına şahit olduk. Biz Ankara’da bunu göremiyoruz. Bu ilgi ve manevi sevgi yoksunluğuna rağmen, sizler birçok dalda iyi dereceler alan sporcular yetiştirdiniz. Ülkemizi ve başkentimizi başarıyla temsil eden sporcular kazandırdınız. Bir spor kulübü başkanı olarak hepinize şükranlarımı sunuyorum! Ben, Gençlerbirliği Başkanı olduğum sürece kapımız her zaman amatör spor kulüplerine açık olacaktır. Bu organizasyonumuzu sadece tanışma toplantısı olarak görüyorum. Bundan sonra düzenlemeyi planladığımız ‘Ankara’yı sporla daha da nasıl yüceltebiliriz ve çözümlerinin tartışıldığı’ yeni organizasyonlarda buluşmak dileğiyle hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

MUSTAFA ÇELİK, “ANKARA’YI SPORUN DA BAŞKENTİ YAPMAK İSTİYORUZ”

Amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıların takipçisi olduklarını belirten Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, “Buralara gelmek bir başarıysa bunun en büyük temeli amatör spor kulüplerinde aldığım terbiye ve onlardan aldığım ilhamdır. Gerek Ankara’da gerekse diğer illerde amatör spor kulüplerinin ne kadar fedakârca işler yaptığına şahit oldum, olmaya da devam ediyorum. Ankara’daki spor kulüplerinin sıkıntılarını birebir takipçisiyiz. Bu sıkıntıların çözümleri konusunda Bakanlık ve İl Müdürlüğümüz nezdinde ciddi girişimler içerisindeyiz. Ankara’yı, Türkiye’nin olduğu gibi sporun da başkenti yapmak istiyoruz. Gençlerbirliği’ne, değerli Başkanımız Niyazi Akdaş ve yönetimine, ev sahipliğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

MURAT KANDAZOĞLU, “ORTAK AMACIMIZ FUTBOLA VE SPORA HİZMET EDEBİLMEK”

Gençlerbirliği eski başkanlarından İlhan Cavcav döneminde de amatör spor kulüpleriyle bu tarz kaynaşma organizasyonları düzenlendiğine vurgu yapan Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürle başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti; “Bu tarz organizasyonlarla amatör futbolla profesyonel futbolu bir arada tutmak bunu yaparken de bütün spor branşlarına katkı vermeyi amaçlıyoruz. Hepimizin ortak amacı futbola ve spora hizmet edebilmek dolayısıyla başkent Ankara’mıza hizmet edebilmektir.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER