© Sporanki 2010

Gençlerbirliği, Antalya'da ligi açıyor

Gençlerbirliği, Antalya'da ligi açıyor

Başkent temsilcisi, 2020-2021 sezonunu yenilenen kadrosu ve yeni hocası Mert Nobre ile açıyor. Kırmızı-siyahlılar, Antalyaspor karşısında kazanarak deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor

Gençler açılışı Antalya’da yapacak
Gençlerbirliği, Süper Lig'de 2020- 2021 sezonu ilk hafta maçında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu'nda bugün saat 20.00'de başlayacak Fraport TAV Antalyaspor-Gençlerbirliği maçını, hakem Yasin Kol yönetecek. Ankara temsilcisinin Fraport TAV Antalyaspor maçı kadrosunda sakatlıkları bulunan Salih Dursun ve Rahmetullah Berişbek ile takıma yeni katılan Paraguaylı orta saha oyuncusu Robert Piris da Motta yer almıyor. Hazırlıklarını tamamlayan Gençlerbirliği, Antalya deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor.

AL KARALAR'DA KORONA

Gençlerbirliği kulübünde 1 futbolcu ve 1 personelin testleri pozitif çıktı. Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde 1 futbolcu ve 1 personelde korona virüs tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Süper Lig'in 1. haftasında Fraport-TAV Antalyaspor ile oynayacağımız müsabaka öncesinde TFF'nin Futbola Dönüş Protokolü çerçevesinde yapılan rutin Covid-19 tarama testlerinde, bir futbolcumuz ve bir personelimizde pozitif sonuca rastlanmıştır. Futbolcu ve personelimiz için gerekli izolasyon ve takip sürecine Sağlık Bakanlığı protokollerince başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER