© Sporanki 2010

Gençlerbirliği camiası yemekte buluştu

Başkent ekibinde, Başkan Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bu hafta sahasında Manisa FK ile karşılaşacak olan başkent ekibi, bu önemli maç öncesi akşam yemeğinde bir araya geldi. Gençlerbirliği’nin Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Cürebal’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen yemeğe Başkan Niyazi Akdaş, yönetim kurulu üyeleri, kulüp yöneticileri, A takım teknik ekip ve futbolcuları ile kulüp personeli katıldı.

Çayyolu Thoth Cafe & Bistro’da keyifli bir ortamda yenilen yemekte Başkan Niyazi Akdaş, futbolculara hitaben konuşma yaptı. Gençlerbirliği’nin büyük ve değerli bir camia olduğuna vurgu yapan Başkan Akdaş, “Hepiniz bu kulübün evlatlarısınız. Sizlere sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Şimdiye kadar kaybettiğimiz maçlara baktığımızda güzel ve etkili bir oyun ortaya koymanıza rağmen, bireysel hatalardan dolayı puan kayıpları yaşadık. Her türlü eleştirilere kulağınızı tıkayın ve sadece sahaya odaklanın. Güzel işler yapacağınızı biliyor ve bu hafta bizlere galibiyet sevinci yaşatacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER