© Sporanki 2010

Gençlerbirliği evinde güzel!

 

Gençlerbirliği, son dönemde evinde oynadığı karşılaşmalarda elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Eryaman Stadı’nda 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan kırmızı-siyahlı ekip, evinde oynadığı son 6 maçta 14 puan topladı.

Spor Toto 1. Lig’in 21 ve 23. haftalarında kendi evinde Adanaspor ve Ankaragücü’ne üst üste 3-0’lık sonuçlarla mağlup olan Gençlerbirliği, o tarihten sonra kendi sahasında bambaşka bir kimliğe büründü. Gençlerbirliği, 6 maçlık dönemde 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Eryaman Stadı’nda taraftarının da her geçen gün artan desteğiyle Gençlerbirliği 6 maçlık seride Balıkesirspor, Keçiörengücü ve Bandırmaspor’u 2-0, BB Erzurumspor’u ise 2-1 yendi. Kırmızı-siyahlılar, Samsunspor ile 2-2, Kocaelispor ile ise 1-1 berabere kaldı.

Gençlerbirliği, bu 6 maçta 11 gol atarken 4 gol yedi. Evinde 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan başkent temsilcisi, Samsunspor’a karşı uzatma dakikalarında, Kocaelispor’a karşı ise geri pas anlaşmazlığı sonucunda yediği gollerle berabere kalmıştı.

Bu sezon Ankara’da 17 lig maçına çıkan Gençlerbirliği, 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak maç başına 1.71 puan ortalaması yakaladı. Kırmızı-siyahlılar, kendi evinde oynadığı maçlarda 25 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.

Kaynak: Gençlerbirliği Haber Ajansı 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER